Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fiți inspirați de ideile strălucitoare ale grădinii de grădină – pentru a vă crea propriul loc de băut

Lockdown a trimis trendul barurilor de bricolaj în aer liber prin acoperiș. Adică dacă căutați idei de grădină pentru grădină, nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a căuta inspirație.

De la transformarea șiprelor în replici ale localnicilor îndrăgostiți până la crearea unor cabane tropicale Tiki, se întâmplă chiar acum în toată țara.

Pentru a sărbători tendința în creștere, Liberty Games a lansat o competiție – pentru a găsi cel mai bun bar de acasă. Aceștia solicită publicului britanic să împărtășească fotografiile configurației în stilul său pub, pentru a avea șansa de a fi încoronat „Barul cel mai bun din Marea Britanie”.

Idei de bar de gradina

Care dintre acestea veți încununa „Barul cel mai bun din Marea Britanie”? Următoarele sunt doar câteva dintre înscrierile impresionante din alergare pentru a câștiga titlul …

1. Grădină cu aspect de lux Tiki bar

Credit de imagine: Gray Rhodes

Aceasta canalizează vibrațiile lui Mahiki, unul dintre cele mai tari spoturi de noapte din Londra. De la pardoseala din bambus până la luminile de sub scaunele de pe bancă, aceasta este o bară DIY Tiki extrem de bine executată.

Spotting celebritatea nu va fi la fel de bun aici, desigur, dar pariem că cocktailurile cu tematică tropicală sunt la fel de impresionante – și nicăieri la fel de scumpe!

2. Temperarea gin-barului

Credit imagine: Ciaran Tommey

O sticlă cu Hendrick în papion, Fever Tree bunting și balon gin pahare, ce nu e să iubești ?! Cu siguranță, fiecare grădină merită un gin bar la fel ca acesta.

3. Bară inteligentă de garaj convertită

Idee de bar de grădină într-un garaj cu gazon artificial

Credit imagine: Peter Bowcock

Poate că preferați o atmosferă plină de speakeasy, cu barul ascuns de vedere sau pur și simplu nu aveți spațiul din grădină de care să vă păstrați? Oricare ar fi motivul ingenios garajul este o idee fabuloasă de inspirat. Din podeaua cu iarbă artificială, palmierul faux ne place foarte mult!

4. Bară sofisticată

Credit imagine: Damien Barrell

Pur și simplu scoaterea unor panouri și colorarea lui neagră a făcut din această structură asemănătoare un bar de grădină sofisticat – demn de laudă ridicată. Ne-am așezat fericit la soare în această grădină, beri reci și jocuri distractive în aer liber. Câștigă, câștigă.

5. Bara de grădină aprinsă cu iluminare cu frânghie

Idei de bar de grădină pentru iluminare cu becuri expuse

Credit imagine: Joe Allen

Suntem mari fani ai acestei funcții de lumină de frânghie, ce folosire fabuloasă a iluminatului deasupra barei. Se pare că o caracteristică pe care ai văzut-o într-un bar la modă hipster, o excelentă decolare pentru a inspira umilul bar de grădină.

6. Cocktail bar de grădină cu draperii de tavan

Credit imagine: Alan Wigg

Pentru a crea un cocktail bar de lux, această participare la competiție a atins tavanul din țesătură – pentru a crea un fel de senzație de marcă superioară. Comodă în stilul țării încântat și semnul de cocktail aduc o atenție suplimentară detaliilor.

7. Bară Tiki în stil plajă, cu culori strălucitoare

Credit imagine: Paul Cranham

Acest bar Tiki se simte mai mult ca cel găsit pe plajă într-o locație paradisă. Pops de soare galben ajuta la crearea unui vibe de vară.

8. Bară tematică VW Camper pentru vană

VW Camper van garden bar

Credit imagine: Nicholas Bardell

Această casă de vară a grădinii este pe drumul către unul dintre cele mai bune modele „tematice” cu siguranță? De la furgoneta VW caper până la patul pentru câine și semnalul rutier, este plin de caracter.

Există o concurență dură între acest lot. Ne bucurăm că Ideal Home nu trebuie să judecăm pentru a alege un câștigător, pentru că sunt toți câștigătorii în ochii noștri. Competiția este deschisă până pe 30 iunie, așa că mai este timp să fii încununat câștigător dacă intri acum.

Ați dezvoltat setea de barul dvs. din grădină după ce ați văzut acestea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *