Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Un expert în lenjerie de pat de la Tielle Loves Luxury dezvăluie trucurile pentru crearea unei experiențe de somn la hotel acasă

Nu sunt doar decorațiunile superbe, locațiile de invidiat și restaurantele gastronomice care fac ca unele dintre cele mai frumoase hoteluri din Marea Britanie să fie un succes, nu ar face parte din lista caldă a nimănui dacă nu ar fi cuplat experiența supremă de somn la hotel.

Experții în lenjerie de pat, Tielle Love Luxury, știu un lucru sau două despre crearea dormitorului de tip boutique perfect ca furnizori de lenjerii de pat de lux la multe dintre cele cinci stele din lume.

Așa că ne-am înrolat co-directorul lor, Robert Lancaster Gaye, să ne spună cum să recreăm experiența camerei de hotel acasă, inspirată de unele dintre camerele sale preferate de la The Pig, The Ned și Artist’s Residence.

Trei trucuri din spatele experienței de somn la hotel

1. Creați un refugiu calm și liniștit

Utilizarea textilelor, cum ar fi o casetă tapițată, perdele grele, covoare sau un strat de covor de bună calitate va absorbi zgomotul, păstrând camera într-un refugiu liniștit și relaxant. Pentru un somn odihnitor și restaurator, este important ca camera să fie cât mai întunecată posibil, chiar și în diminețile devreme de vară, deoarece orice lumină va perturba nivelul de melatonină. Perdelele grele nu vor adăuga doar atmosfera hotelului, dar adăugarea de căptușeală neagră la perdele sau jaluzele, va ajuta, de asemenea, să se asigure că dormitorul rămâne complet întunecat.

2. Investește în perne de calitate, confortabile

Deoarece petrecem în jur de o treime din viața noastră pe perne, este important să o înțelegem. Pernele sunt probabil cel mai important articol dintr-un hotel, astfel încât să vă asigurați că aveți perne acasă care funcționează pentru dvs., este o investiție demnă. Umplerea naturală a pernelor face somnul cel mai bun, deoarece respiră mai ușor. Ghidul Tielle de mai jos, sfătuiește cum să alegeți perna potrivită pentru stilul dvs. de dormit.

  • Dormitor spate: alege o pernă moale care nu-ți va împinge capul înainte și nu va pune stres pe gât.
  • Dormitor lateral: alegeți o pernă fermă pentru a sprijini alinierea coloanei vertebrale și a gâtului, luați în considerare să puneți o pernă între genunchi pentru a preveni durerea în partea inferioară a spatelui.
  • Dormitor frontal: alegeți o pernă moale, cu un sprijin blând pentru a proteja spatele și gâtul, puteți de asemenea să trageți o pernă sub stomac pentru a preveni încordarea inferioară a spatelui
  • Bolnav de alergie: alegeți o pernă hipoalergenică cu o umplutură de micro-fibre de calitate

3. Alegeți lenjerii de pat cu număr de fire standard

Nu puteți greși cu foile albe clasice – asigurați-vă că nu vor ieși niciodată din stil și este cea mai simplă modalitate de a adăuga un chic chic într-un dormitor – de aceea sunt folosite la toate cele mai bune hoteluri. Este ușor de stratat pe aruncări sau perne dacă doriți să adăugați un accent de culoare sau un model de declarație.

Mulți oameni presupun că numărul de fire este mai mare, cu atât calitatea este mai bună, dar nu este atât de simplu. 300 de fire sau 400 de fire, țesute dintr-un bumbac de bună calitate este nivelul perfect de lux.

De exemplu, setul de lenjerie de pat Classic Hotel 300tc, de la 95 GBP, sunt la fel ca foile moi matasoase de care se bucură hotelurile de cinci stele, cum ar fi The Pig și Firmdale Hotels.

Vise dulci, toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *