Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Oana Radu și iubitul se căsătoresc civil. Când va avea loc evenimentul. „Facem o petrecere la piscină”

Oana Radu a fost cerută în căsătorie în urmă cu doar câteva luni, iar în această vară va face cununia civilă. Artista a dat detalii despre eveniment.

În urmă cu câteva luni, vedeta suferea cumplit după moartea iubitului ei, Alin, acesta fiind incendiat în scara blocului de un vecin. La scurt timp, Oana Radu s-a îndrăgostit de Cătălin Dobrescu, bărbatul cu care urmează să se căsătorească în scurt timp.

Lucrurile s-au mișcat repede între cei doi, iar după doar câteva luni de relație, Oana Radu a fost cerută în căsătorie de Cătălin Dobrescu, antrenorul ei de fitness. Cei doi vor face cununia anul acesta, iar evenimentul va fi unul restrâns și nu va avea loc în București.

„Nu este nuntă, este o cununie civilă. Vrem să o facem anul acesta, să fim alături de oamenii frumoși din viața noastră care ne-au susținut, de prieteni și de familie. Facem o petrecere la piscină, undeva în Craiova.

Când am planificat totul, fata de acolo, care se ocupă de cele necesare, ne-a zis că poate să ne aducă orice: de la scoici și paste până la burger, dar am zis să nu fie chiar așa. O să vedem, a declarat Oana Radu, potrivit VIVA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *