Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ilie Năstase și Ioana mai fac o nuntă. De data asta ceremonia va avea loc pe un vapor. „Mi-am luat încă o rochie de mireasă”

Ilie Năstase și Ioana au luat o decizie neașteptată, după ce s-au căsătorit religios în urmă cu aproape două săptămâni. Aceștia vor să își îndeplinească un vis, drept urmare, plănuiesc a doua nuntă. Ceremonia va avea loc într-un loc special, iar alături le vor fi oamenii dragi.

„Cum dau drumul la zboruri, în Turcia cu noi. Vrem să mai facem o ceremonie acolo, pe un vapor, aşa cum am visat, pentru că eu mi-am luat încă o rochie de mireasă. Dar va fi tot ceva intim, între prieteni”, a spus ea în exclusivitate pentru Ok Magazine!

Au fost la un pas de divorț, dar au ajuns la altar

„Mă simt foarte bine acum pentru că a ieșit totul așa cum
mi-am dorit eu. Petrecerea a avut loc în Mamaia, la un restaurant, restrâns,
alături doar de câțiva prieteni”, a spus Ioana, pentru Antena Stars, la scurt
timp după ce s-a căsătorit religios.

„La noi e totul la modul frumos. Și divorțul dacă avea loc era
tot ceva frumos, pentru că la mijloc e Ilie Năstase și nimeni nu are voie să
arunce cu pietre în el. Dacă am ajuns acolo, înseamnă că lucrurile nu mai erau
așa cum voiam eu.

Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele și atunci m-a făcut să plâng.

Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile”, a mai spus Ioana Năstase zilele trecute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *