Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Idei albe în sala de mese – scheme proaspete pentru mâncare și distracție

Avem o soluție elegantă pentru a perfecționa aspectul alb curat pentru fiecare sufragerie, indiferent de gospodărie. Ideile noastre de sufragerie albe acoperă toate opțiunile de viață, de la o masă modernă la adulți până la amenajări familiare pentru mese.

Nu există limitări atunci când vine vorba de decorarea cu alb, doar luarea în considerare a modului de a face să funcționeze cel mai bine pentru casa ta. De pe holurile albe până la camerele de zi albe, această nuanță proaspătă oferă o pânză goală pentru a crea aspectul dorit pentru orice cameră.

Este culoarea ideală pentru a lumina spațiile mici și a reîmprospăta detaliile arhitecturale.

Cum pot adăuga căldură unei săli de mese albe?

Dacă vă place curățenia albului, dar nu atât de asomă, s-ar putea să vă întrebați cum să adăugați căldură.

Acest lucru poate fi realizat într-un mod diferit de moduri – cel mai ușor cu alegeri simple de mobilier. Ca obiectiv principal al acestei camere este masa și scaunele, alegeți piese din lemn natural pentru a crește instantaneu temperatura culorii.

Adăugați texturi și straturi pentru a înmuia aspectul și a-l face să se simtă mai confortabil. Puteți face acest lucru prin intermediul lenjeriei de masă sau a copertinelor și a pernelor – ne place o piele de oaie în stil Scandi drapată pe un moment de scaun!

Lămpile de masă așezate cu atenție ajută, de asemenea, să inunde spațiul cu căldură instantanee.

Idei albe pentru sala de mese

1. Folosiți o schemă albă pentru a face accesorii să apară

Sala de mese albă cu mobilier modern și covor berber

Credit imagine: Jo Henderson

Luați alb tot drumul de la podea până la tavan – vopseaua, lemnul, pereții și podelele pentru a crea o schemă perfectă, care să sporească spațiul. Accesoriile colorate și lucrările de artă vor deveni mini-capodopere pe fundalul alb. Încercați să adăugați un covor cu textură pentru a vă înfățișa aspectul.

2. Folosiți panourile pentru a face albul mai expresiv

Sala de mese albă cu panouri din lemn

Credit imagine: Jason Ingram

Opriți un perete alb simplu să nu se simtă plat și lipsit de viață prin îmbrățișarea unei suprafețe texturate. Panourile din lemn reprezintă o modalitate excelentă de a adăuga interes la un perete fără a fi nevoie să optezi pentru culoare sau model.

Crearea unui perete cu caracteristici panouri acceptă o notă rustică pentru această sufragerie. Aspectul este îmbunătățit în continuare de pandantivele ceramice în stil francez și de mobilierul în stil fermă.

3. Completați finisările la modă cu alb

sala de mese cu perete de cărămidă expusă

Credit imagine: James French

Uneori, opțiunile dvs. culinare albe s-ar putea aplica doar mobilierului și suprafețelor din jur. Dacă sunteți un fan al esteticii moderne, cum ar fi lucrările din cărămidă expusă și ferestrele cu cadru metalic, puteți căuta o nuanță neutră pentru a ancora schema.

Albul este acea umbră. Acest ton neutru, înseamnă că poate fi folosit pentru toate tipurile de stiluri diferite – arată la fel de acasă ca într-un decor minimalist, așa cum se întâmplă într-o schemă în stilul țării. Este o bază perfectă pentru mai multe caracteristici.

4. Aruncați mai multă lumină pentru a face strălucirea albului

Sala de mese albă cu lumini pandantive

Credit imagine: David Parmiter

Deoarece albul este lipsit de pigment, este foarte reflectorizant. Folosirea luminii direcționale vă poate ajuta să faceți albul mai luminos, un truc ideal dacă decorați un mic spațiu de luat masa.

Lumina este esențială pentru a crea atmosferă în orice spațiu de luat masa, deci gândiți-vă la aspectul pe care doriți să-l creați. Agățați pandantive direct peste masa de luat masa pentru a crea un sentiment intim.

5. Adăugați culoarea în alb cu un perete de galerie

White-dining-room-ideas-pictures Credit imagine: David Giles

Nu puteți acuza acest spațiu alb că arăta clar! Nu numai că proprietarii acestei case de familie au aplicat trucul de a folosi mobilier din lemn, dar au adăugat și un perete de galerie cu impact. Un covor alb-negru leagă ramele negre și pereții albi, pentru o impresie generală deliberată și elegantă.

6. Du-te cu fluxul cu o temă de coastă subtilă

White-dining-room-ideas-pictures-coast

Credit imagine: David Giles

Albul este fundalul evident pentru o cameră cu tematică de coastă, dar mulți resping aspectul ca fiind prea tuns. Însă, coasta nu trebuie să însemne ancore și să modeleze faruri / colibe de plajă / ​​sculpturi de păsări la fiecare rând.

În acest spațiu uimitor, o față de masă cu dungi și alergători de pește picturi au amenajat scena, iar lemnul uzat, plantele ierboase de casă și coaja ciudată din rest. Vezi, coasta poate fi elegantă …

7. Bine ați venit o zonă de luat masa albă pentru a vă simți prietenos cu copilul

Spațiu de luat masa alb cu accesorii pentru copii colorați

Credit imagine: Jamie Mason

Nu vă lăsați să alegeți o schemă de culori pentru toată sala de mese doar pentru că aveți copii. Deși este un aspect minimalist, nu înseamnă că poate fi utilizat doar în apartamente minimaliste, fără „chestii”. Afectiunea albă clinică ajută la crearea unui spațiu curat pentru a face față mesei, dacă este posibil ca mizeria să fie făcută să fie ușor reperată și curățată. Alegeți suprafețe albe ștergabile pentru a vă păstra aspectul curat pentru mai mult timp.

Această pânză simplă strălucitoare este, de asemenea, perfectă pentru a adăuga culori strălucitoare pentru a injecta personalitate – un stil bun pentru a face mai mult un spațiu distractiv pentru copii.

8. Fă-l monocrom cu accesorii negre

sala de mese monocromă

Credit imagine: Darren Chung

Alb-negru se îmbină ca fasolea și pâinea prăjită – făcute unul pentru celălalt ar spune unii! Dacă doriți să adăugați o culoare de accent, dar nu doriți să introduceți un spectru colorat, negrul este nuanța aleasă. Este suficient de apreciat pentru a nu distrage atenția de la caracterul minimalist al unei scheme de culori albe.

Dacă doriți să adăugați accesorii negre pentru un element mai decorativ, încercați să adăugați dungi de bifare, pe un fundal de lenjerie neutră pentru a adăuga aspectul unei țări mai mult.

9. Folosiți albul ca bază pentru culori accentuate

Zona de luat masa albă cu scaune roșii și nuanțe deschise de albastru

Credit imagine: Simon Whitmore

Albul strălucitor poate ajuta la creșterea cu adevărat a pigmenților îndrăzneți, în special a celor de culori primare. În această sufragerie albă, scaune cu stâlp de culoare roșie și o orbă din material textil cu chevron potrivite, adaugă o vibranță binevenită decorului.

Luminile de design modern ies în evidență într-un acrilic albastru îndrăzneț, care va arunca o strălucire colorată pe pereții albi pânza alba.

10. Setați scena cu un perete de caracteristici

Sala de mese albă cu tapet de orizont

Credit imagine: Colin Poole

Acesta este un mod de a-ți face invitatul să vorbească! Un zid impresionant de caracteristici nu are preț pentru o schemă de decorare a camerei de luat masa, deoarece nu numai că stabilește scena, dar oferă o piesă de conversație excelentă.

De la imagini de fundal florale la o orizont de noapte, cum ar fi mai sus, aceasta este camera cu care puteți să vă distrați cu un perete caracteristic. Dacă este probabil mai mult spațiu de distracție, mai degrabă decât mese de zi cu zi, cu atât mai frapant cu atât mai bine.

Poate dacă este folosită zilnic, o declarație îndrăzneață s-ar putea dovedi prea distractiv – mai ales dacă este locul în care familia se adună pentru a vorbi despre zilele lor etc.

11. Adăugați personalitate cu opera de artă

Sufragerie cu pereți albi și lucrări de artă

Credit imagine: Simon Whitmore

Albul nu trebuie să însemne lipsit de personalitate. După ce toți pereții albi sunt o bază în galeriile de artă pentru a oferi cel mai bun fundal pentru a expune capodoperele. Având în vedere acest lucru, de ce nu adăugați personalitate zonei dvs. de mese albe, agățând lucrări de artă încadrate – cu contribuții din întreaga familie.

Deci, pentru a nu distrage atenția de la schema de culori, alege rame albe pentru a crea un perete cu caracteristici mai perfecte. După cum s-a văzut mai sus, un perete de caracteristici este o modalitate excelentă de a face spațiul dvs. de luat masa să se simtă mai intim – și să obțineți conversația să curgă.

12. Păstrați-l minim pentru o margine modernă

sufragerie modernă albă cu scaune metalice

Credit imagine: Fraser Marr

Dacă doriți ca alegerea culorii dvs. albe să se simtă ca cea a unei galerii de artă modernă, este esențială alegerea mobilierului potrivit. Păstrați spațiul liber de dezordine și faceți mobilier atât minim cât și captivant. Folosirea scaunelor metalice cu plasă în jurul acestei mese ovale înseamnă un scop și adaugă toate elementele potrivite ale stilului contemporan.

Cum pot să-mi luminez mica sală de mese?

Albul este alegerea ideală a culorilor în cazul în care camera dvs. de mese este mică. Strălucirea albului este capacitatea sa de a face chiar și cel mai mic spațiu să se simtă aerisit și ușor, făcând, la rândul său, camera să se simtă mai spațioasă.

Un alb pur strălucitor este lipsit de pigment, ceea ce înseamnă că este ideal să reflecte lumina. Această calitate este cea care ajută la crearea iluziei unui spațiu mai mare.

Ce idee de masă albă ar funcționa cel mai bine pentru casa ta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *