Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gina Pistol a spus adevărul despre bijuteria pe care o poartă pe deget. “Eu când eram mai mică voiam un inel frumos, de prințesă”

Gina Pistol a lămurit misterul legat de inelul pe care îl poartă pe deget. După ce fanii au întrebat-o dacă frumoasa bijuterie este primită din partea lui Smiley și dacă urmează să facă pasul cel mare, vedeta de la Antena 1 le-a răspuns fără rețineri.

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de trei ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă cei doi nu se gândesc încă la căsătorie, chiar dacă se înțeleg de minune.

“Eu când eram mai mică voiam un inel frumos, de prințesă. Am crescut, am făcut bănuți, mi l-am luat. Mi l-am luat pe persoană fizică! Nu este de logodnă, este inelul meu”, a spus Gina Pistol pentru revista Unica.

“Faptul că noi am ales de la început să nu ne expunem și să nu vorbim despre noi doi nu înseamnă că am întâmpinat obstacole. A fost alegerea noastră, noi ne trăim relația departe de ochii lumii. Noi ne afișăm, doar că nu o facem prin fața blițurilor… Nu ne ascundem!”, a declarat Gina recent, pentru revista VIVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *