Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Brigitte nu îl scapă din ochi pe Florin Pastramă. A instalat camere de filmat peste tot în casă. „Doamne, cât de mult am fost înșelată”

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut pe platourile de filmare ale reality show-ului Ferma, iar atunci nimeni nu dădea o șansă relației lor. Iată însă că în iulie 2019, cei doi s-au căsătorit. Fosta soție a lui Ilie Năstase a recunoscut că nu își scapă soțul din ochi, de teamă să nu fie din nou înșelată.

„I-am pus camere peste tot în casă, nu poate face o mișcare fără să știu eu! Poate nu este tocmai în regulă, dar la cât m-am ars în căsniciile anterioare, cât de mult am suferit… Doamne, cât de mult am fost înșelată, cât de mult am fost trădată, consider că acum trebuie să fiu mereu vigilentă, să aflu eu tot’, a declarat Brigitte pentru wowbiz.ro.

Brigitte a infirmat zvonurile despre mariajul ei în derivă,
menționând că Florin a ajutat-o foarte mult pe parcursul căsniciei lor.

„A fost un an frumos și ultimele trei luni și mai frumoase, pentru că mi-am dat seama că sunt o femeie norocoasă pentru că sunt iubită. Și de ce spun lucrul acesta.

La un moment dat, am întâmpinat foarte multe greutăți financiare și a trebuit să mă gestionez, m-am gândit cum să fac rost de bani să îmi achit toate datoriile în această criză financiară.

Și dacă ar fi fost așa cum spun gurile rele, Florin ar fi fost cel care ar fi dat bir cu fugiții, dar el nu, mai mult s-a concentrat și aici a intervenit, a început să se agite să facă el rost de bani, ce să vândă el chiar a vândut o proprietate și a fost OK pentru că am și achitat niște datorii pe care le aveam eu”,a declarat Brigitte pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *