Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Vedeți de ce foișorul Argos prezentat în această dimineață se vinde repede!

Editorul de consum al acestei dimineți, Alice Beer, și-a rotunjit cumpărăturile esențiale pentru grădină acum Spunând cât de important este să fii pregătit să fii afară, indiferent de vreme.

Prima ei alegere este un foișor Argos la un preț rezonabil, pe care este rapid să îl evidențieze se vinde repede!

Fără foișor Argos

Foișor Argos

Cumpărarea unui foișor a fost vreodată esențială dacă aruncați o petrecere în grădină, pe vremuri. Faceți parte din vara anului 2020 când un foișor de grădină este noua grădină esențială pentru socializarea în siguranță – și pentru a rămâne uscat în proces.

Datorită regulilor de blocare, încă putem vedea doar prieteni și familie, care nu sunt în gospodăria noastră sau bule de sprijin, în aer liber.

Este în regulă atunci când este glorios și însorit, dar ce se întâmplă când imprevizibilul timp britanic ia o întorsătură în rău ?! Luăm această săptămână, de exemplu, un minut, este soare, iar următoarea ploaie. Obțineți un foișor.

Site-ul Argos spune: „Bucurați-vă de grădina dvs., indiferent de vreme, cu acest foișor pop-up. Este livrat cu o geantă care face ușor să se miște și să fie ușor de asamblat. Fabricat cu un cadru robust de oțel și o acoperire din poliester, este perfect pentru umbrirea soarelui sau pentru a se ascunde de ploaie. ”Vândut.

Un foișor pliabil se va dovedi întotdeauna la îndemână. Poate fi depozitat cu ușurință și în momentul în care plouă, apăsați-l în câteva secunde!

Pentru că trebuie să faci totul afară cu maximum 6 persoane, Alice spune că foișorul Argos este „foișorul de dimensiuni perfecte”.

Explicând că are doar 58 de lire sterline, ea continuă să spună: „Se vând repede. M-am uitat la aceste noaptea trecută pentru a face mai multe cercetări și erau alte 100 de persoane care se uitau în același timp. Și 100 de oameni au cumpărat-o în ultimele 24 de ore ”.

Dovedind cât de populare sunt gazebos-urile în acest moment. Așa că sfatul lui Alice este să-ți faci repede înainte de a rămâne doar opțiunile scumpe.

Alice completează toate cele mai vândute articole de pe segmentele din această dimineață. Săptămâna trecută vorbea despre toate lucrurile legate de camping, pentru a ne asigura că suntem pregătiți pentru stațiile noastre în grădină.

În calitate de fanatici la cumpărături, suntem întotdeauna cu ochii pe noi să raportăm despre ceea ce este în trend și să vândem rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *