Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Topul nostru alege din vânzarea de vară a Emma Bridgewater

Aici, la Ideal Home, suntem fani ai canei Emma Bridgewater. Așadar, vă puteți imagina entuziasmul când am auzit că caniurile noastre preferate erau de până la 40 la sută în vânzarea de vară a Emma Bridgewater.

Vânzarea care începe astăzi include multe dintre modelele iconice ale mărcii, inclusiv polka dot și toast negru sunt incluse în vânzare. Alături de unele modele întrerupte.

Vânzarea oferă 40% din articolele întrerupte și 20% din secundă ceea ce înseamnă că are o defecțiune mică în formă sau design. Pentru a îndulci afacerea, marca ceramică oferă un mix și o potrivire, șase pentru cinci, pe anumite articole.

emma vanzare apa de pod 3

Iată doar câteva dintre cele mai bune opțiuni ale noastre pe care nu putem aștepta să le punem la dispoziție.

Vânzarea de vară a Emma Bridgewater

Buline

Nu putem obține suficient de multe din acest model colorat de tip polka dot. Un element fundamental al colecției Emma Bridgewater, aceasta este o ocazie rară de a ridica o versiune de secunde în vânzare.

Orice defect este marcat cu negru, dar nu vă faceți griji că se vor spăla ușor cu o cârpă umedă.

Vânzarea Emma Bridgewater 4

Toast negru

Vanzare Emma Bridgewater 1

Această literă neagră este recunoscută instantaneu ca Emma Bridgewater. A creat o duzină de exemplare în stradă, dar nu o puteți ridica la o fracțiune din preț.

Majoritatea plăcilor emblematice de prăjit negru sunt de câteva secunde, deci ar putea avea o mică defecțiune. Cu toate acestea, puteți scoate, de asemenea, ceainicul și prajitul Toast & Marmelade la un preț mic.

Green Hawthorn

Vânzarea Emma Bridgewater 6

Acest superb model verde este stabilit să fie întrerupt. Deși ne pare trist să vedem că merge, suntem entuziasmați de faptul că îl putem extrage pentru 40%.

Cu toate acestea, va trebui să fii rapid să ridici acest model. Cană cu jumătate de vopsea s-a epuizat deja, cu toate acestea, puteți ridica tot restul colecției, inclusiv cea mică în vânzare.

Ai fost tentat să te tratezi cu un nou set de căni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *