Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

“Partea erotico-sexuală e foarte importantă în viața tuturor”. Marius Florea Vizante a povestit, în premieră, detalii despre rolul său din serialul “Videochat”

Actorul Marius Florea Vizante se numără printre norocoșii pe care pandemia de COVID-19 i-a determinat să fie mai creativi. Începând de sâmbătă seara, actorul va debuta într-un nou serial de comedie, la PRO TV, pe care l-a filmat în această perioadă și unde interpretează rolul unui bărbat pe care pandemia l-a făcut să se apuce de… videochat.

Serialul de comedie nu este singurul lucru pozitiv pe care Vizante l-a experimentat în pandemie. Asemenea personajului pe care îl interpretează în serialul “Videochat”, actorul s-a reprofilat în perioada de autoizolare: “Serialul are un înveliș frumos, în care sunt prezentate lucruri serioase. Sunt teme pe care le-am trăit mulți în perioada pandemiei. Partea erotico-sexuală e foarte importantă în viața tuturor, cu atât mai mult în viața de cuplu. Atinge foarte delicat, cu haz, teme frecvente și de actualitate: probleme de familie, de relație între oameni, între angajat și angajator, între mamă și fiică, între soț, soție și copii, tabuuri”, ne-a povestit Vizante despre serialul care începe sâmbătă seară. Pe de altă parte, înainte de a da viață personajului Popovici, Marius Florea Vizante a dat viață personajului Dorin Zidaru:

“În perioada de pandemie am făcut tot felul de filmulețe comice pe Facebook. Am descoperit că publicul se amuza, le cerea și a devenit un fel de serviciu. Am făcut câte un filmuleț în fiecare zi, pe toată perioada pandemiei. Dorin Zidaru se cheamă personajul, au fost câteva postări care au avut peste 100.000 de vizualizări. Mi-am dat seama că oamenii aveau nevoie de destindere, în perioada asta destul de îngrijorătoare. Am simțit această «disperare» și mi-am făcut un fel de obligație din a scoate un filmuleț comico-satiric în fiecare dimineață. Am peste 100 de filmulețe pe pagina Dorin Zidaru”, ne-a povestit actorul.

Lui Vizante i-a venit această idee după ce a stat să se gândească în ce fel poate să ajute lumea să treacă mai ușor peste toate gândurile negative. “Am stat și m-am gândit ce pot eu să fac. Să ajut. Cum? Am mașină, am carnet, la teatru nu mă duc, deci sunt disponibil să ajut oameni: să le duc mâncare, să le fac cumpărăturile. Și asta am făcut. Dar apoi mi-am dat seama că asta ar putea face oricine cu mașină și carnet, așa că am descoperit cum pot profita de abilitățile mele de actor. M-am jucat, m-am distrat cu primele filmulețe și, după ce am văzut ce bine sunt primite, am conștientizat că eu îmi fac meseria. Ba chiar mai mult, pentru că eu am și scris toate scenariile. Am fost mai creativ”.

Familia
l-a susținut în toate proiectele

Soția lui Marius Vizante l-a susținut atât în proiectul cu Dorin Zidaru, dar și când a auzit că va interpreta rolul unui tătic pasionat de videochat. “Personajul din serial e un băiețel de București care vrea niște diversitate în viață. Îl prinde pandemia în offsaid, cu o soție destul de bitchy, cu copilașul său și încearcă și el să-și pigmenteze viața cum poate. Diferența dintre mine și personajul meu e că eu nu am un băiat (râde). Are un alt fel de nevastă, e un pic mai simplu. Eu sunt mai analitic decât Popovici. Mie, la meseria asta, îmi place că pot să explorez lucruri pe care nu le fac în mod normal în viață. Uneori, descopăr că ar fi bine să fac eu ce fac personajele. Alteori, nu. Dar te amuză să sondezi”, a mai povestit actorul. Același joc creativ l-a avut și când l-a creat pe Dorin Zidaru, despre care spune la fel, că nu se aseamănă absolut deloc cu Vizante din toate zilele:

“În beci l-am inventat pe Dorin Zidaru, care a rămas în beciul meu pe care nici acum nu am reușit să-l renovez. Mergeam să filmez la 7 dimineața, să nu trezesc fetele. Când se trezeau fetele, luam micul dejun, ca la hotel la all inclusive. Apoi citeam, ne uitam la filme, ne jucam, am încercat să facem și mișcare, am gătit, am mâncat mai mult decât de obicei, m-am îngrășat, dar e bine. Am fost foarte cuminți și am respectat toate măsurile. Nu ieșeam din casă, mergeam cel mult o dată pe săptămână la cumpărături echipat ca un astronaut”, ne-a mai povestit actorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *