Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ministrul Transporturilor:Tronsonul Cristian-Predeal al autostrazii Comarnic-Brasov, gata in noiembrie

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, vineri, ca tronsonul Cristian-Predeal al autostrazii Comarnic-Brasov va fi gata in noiembrie, cu 10 luni mai repede decat termenul prevazut.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, vineri, in urma discutiilor avute cu antreprenorul, ca lucrarile pe tronsonul Cristian-Predeal al autostrazii Comarnic-Brasov vor fi gata in luna noiembrie.

„Dincolo de faptul ca aceasta investitie merge inainte si merge foarte bine, vreau sa constat ca dupa vizita din aprilie, progresul fizic este de peste 50%. Astazi am primit cea mai buna veste pe care puteam sa o primim, de la un anteprenor roman serios, care executa pentru prima data un tronson de autostrada si anume ca lucrarile vor finalizate si tronsonul va fi dat in trafic, in luna noiembrie a acestui an, mai devreme fata de graficul asumat prin contract, vorbesc de luna august 2021. Cu 10 luni mai devreme ceea ce este foarte bine”, a declarat Bode, care a vizitat santierul impreuna cu premierul Ludovic Orban.

Acesta a mai spus ca in judetul Brasov sunt in derulare investitii de 1,2 miliarde de euro in domeniul feroviar.

„In acest moment in zona Brasovului sunt multe investitii si pe feroviar. Tot ce inseamna coridorul Brasov-Simeria, pe cele 2 sectiuni importante, Brasov-Apata si Apata-Sighisoara vorbim de investitii de peste 1,2 mld de euro bani europeni”, a mai spus ministrul Lucian Bode.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *