Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Majda Aboulumosha se află în carantină, după ce a intrat în contact cu Andrei Ștefănescu, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte vedeta

Majda Aboulumosha, colega lui Andrei Ștefănescu la Antena Stars, se află în carantină, după ce a intrat în contact cu acesta în timpul emisiunii. Prezentatoarea tv a declarat că se află acasă și nu are simptome de COVID.

„Sunt în carantină, izolată acasă. Mă simt foarte bine, n-am absolut niciun simptom specific acestui virus.

Nu strănut, nu tușesc, dar respect procedurile legale. Am anunțat DSP că am intrat în contct cu o persoană depistată pozitiv. Am declarat că sunt izolată”, a spus Majda la Antena Stars, potrivit Spynews.

Mesaj pentru cei care care o urmăresc în mediul virtual

„Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele pe care le-ați trimis să vedeți cum mă simt . Au contat foarte mult și îmi pare rău dacă nu am apucat să răspund tuturor.

Sunt bine! Sunt în izolare, nu ies din casă. Am sunat la DSPB să anunț și voi urmă toate procedurile legale recomandate. Faptul că m-ați întrebat dacă sunt bine sau am nevoie de ceva a contat enorm pentru mine. Aveți grijă de voi și de sănătatea voastră ♥️”, a mai spus Majda pe contul de socializare.

Andrei Ștefănescu are coronavirus, dar este asimptomatic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *