Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lora și Ionuț Ghenu, într-o situație delicată. Zborul de plecare din Bali a fost din nou anulat

Lora și Ionuț Ghenu se află încă în Bali, iar din cauza restricțiilor cauzate de coronavirus, cei doi nu se pot întoarce în România. Zborul celor doi a fost din nou anulat, pentru luna iulie.

Lora și iubitul ei aveau zborul programat pe data de 1 iulie, iar aceștia erau nerăbători să ajungă în țară. Din păcate, cursa aeriană a fost din nou anulată.

„Pentru cine nu a aflat astăzi, da, zborul nostru a fost din nou anulat. Din păcate”, a spus artista într-un video postat pe contul de socializare. Astfel că zborul de pe 1 iulie a fost reprogramat pentru 7 iulie.

Cum a petrecut Lora în Bali

Lora a vorbit pentru revista VIVA! despre cum a fost viața ei, în ultimele trei luni. „În ultimele trei luni, am trecut prin toate stările. A fost un roller coaster emoțional și parcă am trăit câțiva ani în aceste trei luni la capitolul experiențe și emoții.

Acum stau pe terasă, tolănită pe canapea, mă uit în jur și îi mulțumesc Universului pentru tot ce mi-a oferit.

Trecerea a fost grea, niciodată nu am fost atât de „în aer și lipsită de control. Poate că aveam nevoie de asta. Să mă las puțin purtată de valul vieții și să iau lucrurile pe rând, așa cum vin.

 După panicile și
anxietățile provocate de tot ceea ce nu se știe și nu se mai poate, am învățat
să respir adânc, să mă bucur de moment.

Când îți schimbi energia și percepția, ți se schimbă viața. Noi am cunoscut aici niște oameni talentați, creativi, români cu care facem proiecte și punem la cale filmarea unui nou videoclip Lora. În fața acestor „coincidențe nu ai cum să mai spui că e ceva întâmplător în viață”, a povestit Lora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *