Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cercetările dezvăluie așternuturile din lână drept secretul unui somn minunat

S-ar putea să avem o vară britanică tipică – tunetele și ploile o săptămână și un val de căldură în următoarea. Însă, dacă aflați că temperaturile de tăiere a tăierii joacă un somn cu somnul dvs., poate doriți să luați în considerare investițiile în unele lenjerie de lână.

Cercetările au dezvăluit că lenjeria de lână ar putea fi secretul unui somn bun. Studiul realizat de Universitatea Leeds pentru Woolroom a relevat că lenjeria de lână poate spori șansele de a dormi pașnic cu 67%.

Care sunt avantajele unei plapumi din lână?

Deci, ce este atât de special despre o plapumă din lână? Secretul constă în abilitățile sale de termoreglare. A fi prea cald noaptea este unul dintre motivele principale pentru un somn plin de nopți. Peste o treime dintre britanici atribuie un somn sărac în acest sens.

lenjerie de lână 2

Credit imagine: Polly Eltes

Universitatea Leeds a testat calitățile așternutului din lână, comparativ cu poliesterul, pene și în jos. Au examinat proprietățile izolațiilor termice și gestionarea umidității. Ambele sunt esențiale pentru un somn bun.

Izolația vă menține răcoros pe vreme caldă și caldă pe vreme rece. În timp ce scopul gestionării umidității este că așternutul vă menține uscat și confortabil în timp ce dormiți.

lenjerie de lână 3

Credit imagine: Dominic Blackmore

Lenjeria de lână a ieșit de top în ambele categorii. S-a constatat că proba de plapumă de lână atinge și menține temperatura optimă pentru somn (35,1 grade). Acest lucru se datorează structurii fibrelor de lână, mai degrabă decât a grosimii dupului, așa că ar trebui să puteți utiliza aceeași plapumă tot anul confortabil.

Lână a fost, de asemenea, găsit pentru a permite cea mai mare umiditate de a scăpa și a fi mai bine pentru a face față cu niveluri ridicate de transpirație. Asta înseamnă că ai mai puțin șanse să te trezești într-o transpirație fierbinte în timpul verii.

lenjerie de lână 1

Dacă sunteți dornici să oferiți patului dvs. un schimb de dormit curat, puteți ridica un pachet de lenjerie de lână de Woolroom. Acestea oferă o gamă de catifele, perne și toppers pentru saltele fabricate din oi britanice. Dacă nu sunteți pe deplin convins, le puteți lua pentru o probă de somn de 30 de zile.

Vei face trecerea la lână?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *