Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Vedeți această încredere incredibilă a grădinii Rust-Oleum

Această renovare a grădinii Rust-Oleum este un testament al puterii transformatoare a unui vas de durere. Acest cost de schimb de grădină inspirat din Maroc este opera fanei de bricolaj Alice Richardson-Payne de la Brighton, care a creat aspectul impresionant pentru doar 300 de lire sterline.

Curtea veche de beton a lui Alice era un pic obosită și lipsită de lumină, așa că însoțitorul aerian a decis să ofere spațiului o reînnoire. Cu toate acestea, mai degrabă decât să stropească pe mobilă și accesorii complet noi, Alice a decis să pună pe bicicletă articolele pe care le avea deja.

Transformarea grădinii Rust-Oleum

Alice a început să picteze pereții în vopsea albă pentru zidărie pentru un finisaj curat. Odată ce a avut o ardezie goală, a început să devină creativă cu vopseaua Universal All-Surface. Această vopsea este excelentă pentru proiecte rapide, deoarece este o vopsea și un primer care poate fi utilizat pe majoritatea suprafețelor, inclusiv zidărie și metal.

rust-oleum-garden-makeover-1 Credit imagine: Alice Richardson-Payne / Rust-Oleum

Alice a folosit „Misty Grey” pentru a adăuga un design șic pe scheloped pe pereți. Ea a zugrăvit aproape jumătate de perete și a trasat în jurul unei plăci vechi de cină pentru a crea marginile înălțate.

Odată ce vopseaua s-a uscat, Alice a folosit un design de stencil marocan de la amigdalite.com pentru a crea un perete de caracteristici. Apoi, cu ajutorul iubitului ei, a pus AstroTurf, pentru a adăuga un strop de verde în spațiu.

amenajare de grădină rugină-oleum 2

Credit imagine: Alice Richardson-Payne / Rust-Oleum

Pentru detaliile de finalizare, Alice a trebuit să lucreze pe motociclism lucruri pe care le-a întins deja în grădină.

Pentru a crea o uimitoare grădină cu ierburi suspendate, ea a pictat barele existente negru mat cu vopsea pulverizată universală Rust-Oleum. A adăugat apoi un pop color pe ghivece de plante folosind atingerea pictorului în roz bomboane.

Transformarea grădinii rug-oleum 3

Credit imagine: Alice Richardson-Payne / Rust-Oleum

Setul bistrat alb datat a fost transformat cu o lingură de vopsea numită „Cimbru”. Umbra verde arată superb pe fundalul gri.

Ca o ultimă atingere, Alice s-a ocupat de o nouă canapea gri de exterior. Întregul proiect a durat doar cinci zile pentru a fi finalizat.

Riducarea grădinii de rugină-oleum 4

Credit imagine: Alice Richardson-Payne / Rust-Oleum

„Tot ce puteți vedea în grădina noastră a fost făcut de noi, fără ajutor!” Spune Alice. „Am avut o idee în mintea mea despre cum am vrut să arate și am plecat doar pentru asta! Sunt atât de mulțumit de cum s-a dovedit și am iubit fiecare minut să ne relaxăm în noua noastră grădină din spate. ”

„Este nebun ce poate face un pic de vopsea pentru a transforma un spațiu”, adaugă Alice.

Nu am putea fi de acord mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *