Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Laura Cosoi spune totul despre căsnicia cu soțul ei. Cei doi vor deveni părinți pentru a doua oară. „Există și momente de tensiune”

Laura Cosoi se află pe ultima sută de metri cu cea de-a doua sarcină. Actrița așteaptă cu nerăbdare să își țină în brațe fetița. Vedeta este căsătorită de 5 ani cu Cosmin, pe care îl cunoaște de 17 ani. Aceasta a vorbit despre cum merg lucrurile în relația lor.

„Noi suntem împreună de 8 ani. Suntem căsătoriți de 5, avem
un copil de 2 și unul pe drum. Lucrurile s-au legat foarte frumos între noi. Ne
știm de mult timp, sunt deja 17 ani de când ne cunoaștem. Am fost prieteni la
început și apoi am devenit un cuplu.

 Cred că am nimerit unul în viața celuilalt la timpul potrivit – timingul mi se pare foarte important – și suntem o echipă, parteneri, suntem soț și soție.

Există și momente de tensiune, dar sunt atât de puține, încât sunt nesemnificative în comparație cu fericirea de a avea o familie și a lucra împreună să funcționeze, să avem grijă unul de celalalt ca soț și sotie, să ne protejăm, să ne ținem în brațe.

Încercam astfel să îi dam Ritei un exemplu și de soț și sotie, nu doar de părinți. Dar despre asta am povestit în prefața cărții „Papă tot”.

Este de fapt un jurnal, începând cu sarcina, nașterea naturală, alăptarea, diversificarea, ce iei cu tine când călătorești cu un copil și cu animalul de companie, adică toate temele importante din viața noastră.

 „Papă tot” conține inclusiv jurnalul unui tătic care povestește experiențele acestea din perspectiva lui. Cosmin relatează într-un capitol al cărții cum a văzut el toată etapa de început a vieții noastre ca părinți”, a spus Laura Cosoi pentru Click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *