Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Idei de tapet dormitor – modele de tapet dormitor – Ideal Home

Căutați idei de tapet pentru dormitor? Există atât de multe moduri noi de a utiliza tapetul în dormitorul dvs. Nu mai sunt limitate la patru pereți care se potrivesc și tipărituri imprimate, cele mai noi modele de tapet oferă mult mai mult – și nu mai sunt doar pentru pereții tăi! Dacă sunteți în căutarea unor idei impresionante pentru dormitor, tapetul poate fi ingredientul câștigător.

Idei de tapet dormitor pentru a face o declarație

Un schimb de imagini de fundal ar putea fi doar ceea ce are nevoie de dormitorul dvs. pentru o transformare simplă, dar care să atragă atenția și există numeroase stiluri diferite atunci când alegeți un aspect care vă va plăcea. Dormitorul dvs. ar trebui să fie un loc în care să vă relaxați și să vă relaxați după o zi aglomerată sau un spațiu pentru a face oaspeții să se simtă bineveniți în vizită, astfel încât selectarea designului potrivit este vitală pentru a dicta starea de spirit pe care doriți să o creați.

Ce tapet este cel mai potrivit pentru un dormitor?

Alegerea hârtiei pentru un dormitor nu este diferită de cea a unei camere de zi. Este necesar să alegeți o altă calitate sau tip de hârtie dacă camera este umedă etc., spuneți atunci când alegeți un tapet pentru baie. Când vine vorba de alegerea tapetului pentru dormitor, este pur și simplu o problemă de gust.

Avem tendința de a sfătui să rămânem la un perete de caracteristici atunci când vine vorba de utilizarea tapetului dormitorului, pentru a opri aspectul să nu se simtă prea greu. În mod obișnuit, dacă acesta este peretele împotriva căruia se află patul, puteți fi mai îndrăzneț cu modelul, întrucât nu vă veți distrage prea mult după ce vă aflați în pat – încercați să reduceți mintea pentru un somn odihnitor.

1. Creați un panou de pat captivant

Credit imagine: Tim Young

Gândiți-vă în afara casetei când vine vorba de crearea unui perete „caracteristică”. Faceți o caracteristică de design în stil boutique, agățând câteva picături de un tapet izbitor în spatele patului. Făcându-l cu aproximativ un picior mai lat decât capul pentru a-l încadra perfect. Pentru a adăuga într-adevăr un factor wow de design creați margini îngrijite ridicate cu bare de lemn acoperite în țesătură potrivită – dar acest finisaj este opțional, dacă doriți mai puțin de lucru.

2. Alege un tonifiant floral

idei de tapet dormitor

Credit imagine: Colin Poole

Adăugați puteri de flori în schema dvs. cu un fundal de declarație într-un imprimeu floral, îndrăzneț. Acesta este un aspect puternic, așa că fiți atenți – trebuie să accesorizați cu prudență. Potriviți tonurile de fundal din cameră cu cele de pe tapet și folosiți culoarea florii ca nuanță de accent. Încercați un pat în stil alb, alb, asociat cu noptiere negre și lămpi de masă.

3. Primul plan al pereților

tapet dormitor

Credit imagine: Brent Darby

Când vine vorba de tapetul dormitorului, realizarea unui impact poate fi la fel de importantă ca alegerea unei palete de culori calmante. Alegeți un design de tapet care reușește să le realizeze pe ambele – unul care este izbitor și interesant, dar palid și suficient de blând pentru a nu copleși spațiul. Amestecați și potriviți texturi, nuanțe și modele între mobilierul moale.

4. Îmbrăcați cu model

idei de tapet dormitor

Credit imagine: Matthew Williams

Creați un aspect complex de grafică stratificată, agățând un tapet cu modele repetate în spatele unui material textil la scară mai mică, fiecare în culori complementare subtile. Efectul decolorat al modelului de tapet se repetă încântă ochiul și înmoaie schema. Alegeți accesorii care nu distrag atenția de la evenimentul principal, cum ar fi lămpile de masă din sticlă și lenjeria de pat albă pură.

5. Estompează cu finețe

idei de tapet dormitor

Credit imagine: Jan Baldwin

Folosiți tapet pentru a încadra caracteristicile tradiționale, alegând un design cu o decolorare verticală. Acest model uimitor inspirat din Orientul Mijlociu este tipărit în mijlocul ruloului, lăsând o margine neutră simplă în partea de sus, care atrage privirea spre șina de imagine și cornișe curbate. Luminează paleta sofisticată gri și alb cu o culoare accentuată – galbenul însorit este perfect aici – și alege mobilierul moale simplu pentru a păstra aspectul general calm și lustruit.

6. Potriviți cu pinstripes

idei de tapet dormitor

Credit imagine: Claudia Bryant

Nimic nu spune crocant ca un pinacel imaculat, așa că este o modalitate excelentă de a începe o schemă elegantă de dormitor. Agățați un model cu dungi verticale în spatele patului pentru a crea un perete de caracteristici și accentuați aspectul adaptat cu o paletă de griuri inteligente ale orașului și detalii cu buton. Adăugați accesorii extraordinare ca aceste plăci cu imprimeu animalelor și o lampă statement pentru a opri aspectul să devină prea îndesat. În cele din urmă, îngrămădește patul cu perne moi în modele complementare pentru a înmuia marginile.

7. Fă-l monocrom

idei de tapet dormitor

Credit imagine: Claire Davies

Alb-negru este o alegere atemporală pentru a face o declarație cu tapetul dvs. Un perete caracteristic într-un imprimeu monocrom funcționează perfect într-un decor de dormitor unde puteți aduce culoare prin alte elemente, cum ar fi lenjeria de pat, pernele și aruncările. Aceasta este o alegere ideală dacă sunteți îngrijorat să vă angajați într-o singură culoare atunci când decorați, deoarece aspectul poate fi actualizat ușor și ieftin prin accesorizare.

8. Îmbrățișați o temă de coastă cu tapet cu dungi

idei de tapet dormitor

Credit imagine: David Brittain

Pentru o atmosferă nautică la modă, alegeți un design clasic în dungi în nuanțe de alb și albastru. Amintiți-vă că dungi verticale vor face ca un tavan să pară mai înalt, iar dungi orizontale vor lărgi o cameră, așa că rețineți acest lucru atunci când alegeți hârtia. Stilează spațiul cu accesorii pentru dormitor nautic, cum ar fi lenjerii de pat de coordonare, coșuri spălate albe și detalii din lemn.

9. Destul de bine cu flori

idei de tapet dormitor

Credit imagine: Mark Scott

Un imprimeu floral clasic va adăuga o notă feminină dormitorului tău și se poate adapta la aproape orice paletă de culori. Acest stil versatil poate prelua orice, de la un aspect vintage cu flori ditsy, la o atmosferă contemporană sofisticată, cu flori îndrăznețe. Această lucrare arată cel mai bine ca un perete cu o singură declarație, deoarece modelele pot părea ușor prea ocupate dacă sunt utilizate pe mai multe suprafețe. Cu toate acestea, dacă vă place să mergeți pentru pauză. Încercați să confruntați florale decolorate cu un imprimeu Bohemian Paisley, așa cum s-a făcut aici cu succes.

10. Bine ați venit tapetele din lemn

idei de tapet dormitor

Credit imagine: David Brittain

Aduceți aerul în aer liber și creați un refugiu confortabil, optând pentru un tapet de lemn cu efect de panou pentru dormitorul dvs. Acest stil de hârtie este ideal pentru a crea un detaliu arhitectural fals și pentru a adăuga interes spațiului dvs., fără a rupe banca. Continuați să lucrați la tendința pădurilor, amestecând în aruncări de tricoturi și detalii inspirate de scandi, cu pop-uri de culori primare pentru o răsucire neașteptată.

11. Setați scena cu realism

Dacă sunteți în căutarea unui aspect extraordinar și unic de dormitor, de ce să nu vă gândiți în afara cutiei și să căutați un print tipărit, cum ar fi cărți, fluturi sau hărți? Alegerea unei tipăriri care să reflecte interesele tale va adăuga o notă personală spațiului tău și poate aduce o nouă închiriere a vieții într-o cameră de ploaie.

12. Du-te geometric

idei de tapet dormitor

Credit imagine: Dominic Blackmore

Aduceți pereții dormitorului la zi cu un model geometric funky, în nuanțe luminoase și punchy. Acest stil de tapet funcționează în general cel mai bine ca un perete de caracteristici cu pereți înconjurați din tablă, datorită desenelor ocupate. Este alegerea perfectă pentru un dormitor contemporan și va crea instantaneu un punct focal dinamic, indiferent de forma sau dimensiunea camerei.

Cum pot testa un tapet de dormitor?

La fel ca în orice cameră în care intenționați să faceți o declarație cu un tapet, asigurați-vă că puneți mâna pe un eșantion cu designul ales înainte de a fi agățat. Tăiați o mostră mare de design și testați-l pe peretele pe care doriți să-l decorați pentru a vă asigura că sunteți mulțumit de culoarea și scara modelului. Privește-l la diferite ore ale zilei, deoarece culoarea poate varia în funcție de lumina din cameră

Poate tapetul să facă un dormitor să pară mai mare?

La fel ca în cazul culorilor vopsite cu grijă din dormitoare, designul potrivit pentru tapet poate face minuni pentru maximizarea spațiului. S-ar putea să doriți, în general, să evitați supraîncărcarea modelelor pentru dormitoarele mici. Atunci când este folosit pe un perete, poate ajuta la sensul de scop și să-l facă pe peretele acesta să se simtă distanțat de pereții pictați – un truc inteligent pentru ochi pentru a face spațiul să se simtă mai mare.

Vei folosi orice idei de tapet pentru dormitor pentru a-ți decora spațiul de dormit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *