Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dupa Marcel Pavel, Ozana Barabancea, depistata cu noul virus. Ce spune artista

Miercuri seara, Marcel Pavel a fost diagnosticat cu COVID-19 si transportat cu izoleta la spitalul „Matei Bals”, unde a inceput tratamentul impotriva virusului.

Ozana Barabancea, jurata la emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, a fost internata in timpul zilei de azi. In urma testului pe care aceasta l-a facut, reiese ca si ea este infectatata cu coronavirus.

Aceasta de afla momentan intr-o rezerva a Sectiei pentru copii a spitalului „Matei Bals”. Unitatea medicala nu mai dispune de locuri destinate adultilor, scrie gandul.ro.

Acum cateva zile, Marcel Pavel a interactionat cu colegii sai de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, printre care se afla si Ozana Barabancea. Acestora li s-a recomandat izolarea timp de 14 zile sau testul.

”Nu vreau sa fac nicio declaratie! Nu mai insistati!”, a spus Ozana Barabancea.

”Astazi pentru Stars nu vom filma absolut nimic. Exista o suspiciune de Covid la un invitat care a fost la Antena Stars la platou si de aceea s-a luat aceasta decizie. Urmeaza sa aflam mai multe detalii mai tarziu”, se arata un mesaj pe unul dintre grupurile Antenei Stars.

In afara de Ozana Barabancea, mai multe vedete sunt posibil infectate cu COVID-19, mai ales ca Marcel Pavel, concurent la ”Te cunosc de Undeva”, a intrat in contact cu atatia oameni in timpul emisiunilor din care a facut parte.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *