Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

David Domoney încântă fanii cu cele mai noi sfaturi gratuite de grădinărit din plută de vin

Celebrul grădinar David Domoney, Love Your Garden, ne-a împărtășit mai multe sfaturi și trucuri ale sale de grădinăre, pentru a ne ajuta să îmbunătățim grădinile noastre în această lună.

Sfaturile sale de grădinărit se dovedesc de neprețuit pentru îmbunătățirea grădinilor gratuit. Luna trecută am împărtășit cu voi uimitorul truc de grădinărit al lui David, care ne-a lăsat înfricoșat. Acum îl vedem în grădina lui plute de vin cu bicicletă, pentru a salva stropirea pe picioarele oalei.

Din propria grădină din Warwickshire, David s-a dus pe Instagram pentru a împărtăși sfaturilor sale ingenioase fanilor – cel mai recent fiind sfatul său de grădinărit pentru plută de vin! Și este un adevărat plutaș (intenționat la punct) …

Sfatul de grădinărit al lui David Domoney

David scrie: „Folosiți dopuri de vin, în loc să cumpărați picioare pentru ghivece pentru containere. Prin creșterea potului, creați un decalaj între recipient și terasă, permițând ca vasul să se scurgă în mod eficient și împiedicând solul să nu fie legat de apă ”.

„Iubind aceste sfaturi de top”, răspunde un urmăritor recunoscător. „Sfat grozav! Comments ”comentează altul.

„Și cel mai bun pic pe care îl poți goli și sticla de vin”, răspunde unul, care este clar fericit să bea vinul pentru a ajuta grădina. Și suntem de același gând … dacă ajută grădina, urează-te la asta!

„Mulțumesc pentru sfatul David👌. Ce ar trebui să folosesc dacă nu beau ?! 😁 ”, întreabă un urmăritor. „Blaturi de sticlă cu băuturi răcoritoare?”, David răspunde cu ajutor.

Plută de vin și vin roșu în pahare

Credit imagine: Tim Young

Atât de simplu, dar atât de genial.

Puteți să ridicați un set de picioare pentru ghiveci cu doar 3,41 GBP pe Amazon, deci nu reprezintă o economie monumentală, dar este totuși o economie. În plus, este o modalitate excelentă de a reduce deșeurile și de a fi mai plin de resurse, stimulând un material cu un scop cu totul nou.

Așa că data viitoare când trageți pluta pe o sticlă de vin, gândiți-vă la „oale de picioare”

#GardenWithDavidDomoney #loveyourgarden #gardenideas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *