Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cercetările noi dezvăluie cât de multă valoare poate adăuga o baie într-o casă

Când vine vorba de valoarea proprietății, un design rău de baie poate fi costisitor. Deci, cât de multă valoare are o baie în casa ta? Noi cercetări sugerează mult!

Mira Showers a comandat un sondaj asupra proprietarilor de locuitori din Marea Britanie și a potențialilor cumpărători pentru a afla. Rezultatele arată ce soluții de renovare și soluții de baie le-ar încuraja să ofere peste prețul cerut atunci când cumpără o proprietate și ce le-ar scoate din funcțiune.

Câtă valoare poate adăuga o baie în casa ta?

Credit imagine: Mira Showers

Această nouă perspectivă ne spune valoarea reală a investiției într-un design de baie bun.

Cel mai mare vinovat pentru devalorizarea caselor este accesul limitat la baie. Acest lucru ar putea reduce ofertele cu privire la proprietatea dvs. cu până la un uimitor £ 20.000, relevă sondajul.

Cu aproape jumătate din timp, 49%, spun că vor oferi în medie cu 7.000 de lire sterline mai puțin decât prețul cerut dacă baia era accesibilă doar prin bucătărie. Cu o a cincea invocare, ei ar oferi chiar mai puțin de atât, undeva între 10.001 și 20.000 de lire sterline, dacă acesta a fost cazul. Acest aspect este cel mai comun cu proprietățile de stil mai vechi sau casele cu terasă.

Credit imagine: Mira Showers

Ce caracteristici de baie adaugă valoare?

Peste trei sferturi dintre cumpărători spun că ar oferi mai mult pentru o casă dacă proprietatea ar oferi o baie privată. Spunând că vor plăti mai mult pentru privilegiu, pentru a economisi introducerea unuia.

Prin urmare, adăugarea unei suite proprii proprietății dvs. ar putea crește valoarea ofertei potențialilor cumpărători cu o medie de 4.000 de lire sterline.

O treime dintre respondenți au spus că ar prefera să cumpere o casă cu mai multe băi, mai multe dormitoare. Cu 3 în 4 spun că ar plăti mai mult pentru o proprietate dacă baia acesteia a fost modernizată sau renovată recent.

„Nouă de zece ori, ajută la vânzarea proprietății dacă ai o baie modernă, opusă celei vechi”, afirmă Tom Greenacre, director de vânzări divizat la Purple Bricks.

Sondajul recent a solicitat peste 1.000 de proprietari de locuitori din Marea Britanie și potențiali cumpărători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *