Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce a făcut Marcel Pavel cu puțin timp înainte să afle că este infectat cu COVID- 19. Vedetele cu care artistul a intrat în contact, în platoul Te cunosc de undeva

Marcel Pavel a aflat miercuri seara, 17 iunie, că este infectat cu noul coronavirus, după ce mai multe zile s-a simțit rău. Din păcate, artistul a fost luat cu izoleta și dus de urgență la spital.

Cu doar două zile înainte de a afla că are COVID-19, interpretul a participat la filmările de la Te cunosc de undeva, unde a intrat în contact cu alte două vedete.

Marcel Pavel a participat la filmările noului sezon „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 și a luat contact cu colegii săi.

Printre cei cu care s-a întâlnit și de care s-a apropiat se numără și Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Cosmin Seleși dar și Monica Anghel. Așa cum este normal, aceștia trebuie să se testeze împotriva noului coronavirus, pentru a afla dacă au fost infectați.

Duminică a sărbătorit ziua de naștere a soției sale

Duminică, 14 iunie, artistul și-a sărbătorit soția, care a împlinit 49 de ani. „Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, frumoasa mea soție Violeta Pavel își sărbătorește ziua de naștere! Să-i urăm împreună „LA MULȚI ANI”! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, scria artistul pe pagina personală de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *