Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Aceasta este cât timp ar fi nevoie pentru un brit mediu să economisească pentru o casă de celebrități

V-ați întrebat vreodată cât va dura pentru a economisi pentru o casă de celebrități? De la proprietatea răspândită a lui Ed Sheeran până la casa de lux a lui J Lo, tap store a creat un instrument pentru a afla cât timp va trebui să economisiți pentru un depozit. Aveți încredere în noi când spunem, ar putea dura ceva.

Presupunând că britanicul mediu a lăsat la o parte 15% din salariul lor. Aici este doar o imagine de cât timp va dura pentru a economisi pentru aceste case de celebritate incredibile.

Cât durează pentru a economisi pentru o casă de celebrități?

Beckhams

Beckhams este una dintre familiile de celebrități ale Regatului Unit. Cu toate acestea, veți economisi destul de mult timp pentru a locui într-una din casele lor de lux. Au proprietăți în toată lumea, inclusiv Miami, Londra și Cotswolds.

Pentru a-și permite casa de 31 de milioane de lire sterline în Holland Park, britanicul mediu, cu un salariu de 24.897 de lire sterline, ar trebui să economisească pentru 2.020 pentru un depozit de 20%.

Jennifer Lopez

Ar putea fi încă Jenny de la bloc. Dar cu o valoare netă de 311 milioane de lire sterline, cea mai mare diferență este acum că poate cumpăra întregul bloc.

Senzația de cântat și actorie are destui bani pentru a cumpăra 1.325 de case în Marea Britanie. Asta dacă ar fi vrut vreodată să facă comerț în conacul ei din LA și la piscina infinită.

Pentru a economisi pentru un depozit casa lui J Lo ar fi nevoie de un cotidian în jur de 1.433 de ani.

Ed Sheeran

Proprietatea răspândită a lui Ed Sheeran este de dimensiunea unui sat. S-ar putea să se potrivească aproape 955 de locuințe medii din Marea Britanie pe site. Nu numai că are două ferme și o casă de copaci, dar chiar are propriul pub!

Proprietatea a costat 3,7 milioane de lire sterline, ceea ce înseamnă că ar fi nevoie de 241 de lire sterline doar pentru ca britanicul mediu să economisească. Comparativ cu casa lui Beckham care nu este deloc timp.

Jamie Oliver

Celebrul conac de țară al bucătarului este acasă soția sa și cei cinci copii. Situat pe o proprietate de 70 de acri, include șapte dormitoare, 10 băi, o piscină și casă de copaci interioară. Pariem că nu ați ghicit niciodată că din familii au gust pentru decorul rustic.

Însă, în timp ce casa lui Jamie Oliver ar putea părea umilă pe Instagram, ar fi nevoie de 391 de ani britanic mediu pentru a economisi un depozit pentru casa de 6 milioane de lire sterline.

Sunteți intrigat să aflați cât timp va dura să economisiți pentru casele celebrităților dvs. preferate? Pur și simplu introduceți salariul în acest instrument interactiv.

Cred că este sigur să spunem că nu ne vom muta în casa lui Beckham în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *