Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Proprietățile cu depozitare pentru biciclete sunt noile must-have pentru casele închiriate

Momentan, grădinile ar putea fi înalte la mulți dintre dorințele de case. Cu toate acestea, pentru chiriași, există un detaliu surprinzător care a depășit grădinile ca prioritate. Chiriașii se plâng pentru a pune mâna pe proprietățile cu depozitarea bicicletei

Conform aplicației Movebubble de închiriere de proprietăți, căutările de proprietăți cu depozitare pentru biciclete au crescut cu 1500 la sută de la începerea blocării.

Nu este surprinzător, deoarece oamenii continuă să fie descurajați să folosească transportul public, multe gospodării, în special în orașe, au redescoperit ciclismul ca mod de a vă deplasa în siguranță. De asemenea, este o alternativă excelentă la acea clasă de rotire pe care o puteți lipsi în timp ce sălile de gimnastică sunt închise.

proprietăți cu depozitare pentru biciclete 1

Credit imagine: Andrew Woods

În mai 2020, guvernul a anunțat o investiție uriașă pentru a ajuta la dezvoltarea pistelor de ciclism în orașele din Marea Britanie. De asemenea, emiterea de bonuri pentru reparațiile ciclului pentru a încuraja oamenii să-și scoată bicicletele vechi. Așadar, nu vom vedea această creștere a cererii de depozitare a bicicletei în curând.

În timp ce proprietățile cu depozitare pentru biciclete au înregistrat cea mai mare ascensiune în căutare. Căutarea de proprietăți cu grădini în aplicație a crescut semnificativ.

proprietăți cu depozitare pentru biciclete 3

Credit imagine: Katie Lee

Aplicația a înregistrat o creștere de 193 la sută în căutarea proprietăților cu o grădină. În timp ce casele cu terase au înregistrat, de asemenea, o creștere, căutarea crescând cu 204 la sută de când a început blocarea.

Un sondaj de 1000 de chiriași din Marea Britanie, realizat de Movebubble, a scos la iveală faptul că blocarea a stârnit importanța spațiului exterior pentru mulți chiriași. Unul din zece a spus că ar dori să se mute într-o proprietate cu spațiu în aer liber, cum ar fi o grădină, terasă, balcon sau terasă.

proprietăți cu grădină

Credit imagine: Lizzie Orme

Cu toate acestea, se pare că mulți chiriași sunt fericiți să renunțe la spațiul personal în aer liber, atât timp cât sunt aproape de o verdeață. La Londra, Movebubble a dezvăluit că cel mai popular cod poștal al aplicației este NW1. O zonă bogată în spațiu în aer liber, incluzând Regents Park și Primrose Hill.

„La Movebubble, cunoaștem chiriașii și ce doresc, iar data internă arată tendințe evidente post-COVID în prioritățile proprietății”, explică Aldan Rushby, CEO al Movebubble. „Cu o dorință copleșitoare pentru chiriașii care doresc spații deschise, aer curat și natură.”

Dacă sunteți chiriaș, care este numărul unu în lista dorințelor dvs. de proprietate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *