Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Producătorul de etichete Ruth Langsford înjură pentru o casă ordonată

O singură privire spre casa impecabilă a lui Ruth Langsford și știi că prezentatorul This Morning conduce o gospodărie organizată. Recent, a mers pe Instagram pentru a-și dezvălui secretul pentru a-și păstra casa în ordine – un producător de etichete!

Prezentatoarea a postat pe Instagram un videoclip cu congelatorul ei imaculat. Dezvăluind că avea o dispoziție organizatoare, a explicat că va eticheta fiecare sertar.

fabricant de etichete 1

Credit de imagine: Ian West / PA Wire / PA Images

„Așa că le voi eticheta pe toate, așa că știi unde este totul”, a explicat Ruth. „Va fi pui și lucruri, vor fi cartofi, chipsuri de cuptor”, spune ea deschizând fiecare sertar.

Cu toate acestea, soțul și co-prezentatorul Eamonn Holmes nu a fost la fel de convins de etichetarea lui Ruth, spunând: „Dar știm unde este totul, de ce trebuie să le etichetăm?”

„Pentru că este o organizație și o vei vedea dintr-o singură privire”, a insistat Ruth, pentru a nu fi descurajată.

Eamonn a părut să vadă lumina de pe etichetă, când Ruth a arătat spre eticheta jetoanelor cuptorului: „Jetoane care sunt cele pentru tine.”

„Acesta este principalul”, a fost de acord.

„El pur și simplu nu are obsesia mea de etichetare !! În organizarea stării de spirit astăzi … nu stai prea mult timp @eamonnholmes sau s-ar putea să te eticheteze! ”, a scris ea în titlu.

Suntem alături de Ruth pentru această achiziție esențială pentru locuințe. Etichetele sunt o modalitate excelentă de a vă menține casa organizată și liberă. Prezentatoarea a dezvăluit că producătorul ei de mărci de alegere este LabelWriter 450 Duo de la Dymo.

„Acesta este aparatul meu de etichetare … se leagă de computerul meu … Sunt în etichetarea raiului!”, A spus ea într-o postare ulterioară.

Dymo LabelWriter Duo imprimă etichete mari, perfecte pentru etichetarea articolelor din bucătărie precum Ruth. De asemenea, imprimă etichete mai mici, mai greu de purtat dintr-un al doilea slot. Acestea sunt minunate pentru utilizarea în grădină sau pentru jucării.

Cu toate acestea, alegerea Ruth de producător de etichete vă va da un ban destul de bun. Duo Dymo a costat 194,77 lire sterline pe Amazon. Cu toate acestea, dacă nu vă puteți orienta la asta, puteți ridica imprimanta obișnuită cu etichetă Dymo fără al doilea slot pentru 79,62 GBP sau o versiune de mână pentru aproximativ 27 GBP.

Te-ai inspirat din obsesia etichetei Ruth?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *