Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Noua versiune cu două locuri a scaunului de ouă agățate Aldi este disponibilă!

Sună klaxonul! Scaunul cu ouă suspendate Aldi se întoarce pe piață – și de data aceasta este dublul dimensiunii! Niciodată o piesă de mobilier de grădină nu a fost atât de mult așteptată.

Fii rapid dacă dorești să bagi o versiune cu două locuri pe scaunul leagăn, foarte dorit, pentru doar 199 de lire sterline.

Designul elegant din ratan este disponibil pentru precomandare începând cu această duminică, 21 iunie, doar online.

Va trebui să fiți rapid dacă doriți unul, aceste scaune cu celule de ouă nu vor atârna mult timp!

Noul scaun Aldi cu 2 locuri pentru agățat

Scaun de ou agățat Aldi

Perfect pentru grădină sau conservator, Scaunul mare pentru ouă agățate de Aldi asigură cumpărătorilor cel mai bun loc pentru a se bucura toată vara. Scaunul dublu în stil pod este suspendat dintr-un cadru de fier acoperit cu pulbere, pentru a permite o mișcare ușoară de balansare pentru două laterale.

Fiind ușor, este ușor să vă deplasați din loc în loc, astfel încât să puteți alege diferite locuri pentru a vă lăsa „literalmente” în bula de susținere pentru o după-amiază leneșă.

aldi agățând ou clar într-o cameră de grădină cu plante

Popularul scaun de grădină unic a fost cel mai bine vândut Specialbuy în ultimii doi ani, Aldi raportând vânzări record de fiecare dată când este pe stoc.

Cu un preț de doar 149,99 lire sterline, scaunul cu ou pentru Aldi le-a oferit clienților economii uimitoare în comparație cu alți retaileri de top de produse de uz casnic. Cu toate că, având în vedere că suntem cu toții acasă și dorim să ne bucurăm de grădinile noastre, majoritatea altor comercianți – cum ar fi John Lewis & Partners, Wayfair și Garden Trading – s-au vândut complet din scaunele leagăn!

Scaun de ouă agățate Aldi

Dacă ar fi în stoc în altă parte, această capsă de vară la modă v-ar fi înapoiat 369 de lire sterline la John Lewis & Partners și o sumă uimitoare de 599,99 de lire la Wayfair, ceea ce înseamnă că cumpărătorii Aldi economisesc o sumă imensă.

Scaunul obligatoriu face parte din colecția în continuă în aer liber, care oferă șansa cumpărătorilor să facă economii incredibile în mobilierul de grădină elegant în acest sezon.

Este disponibil pentru a comanda online doar din această duminică – la timp pentru vremea bună. Dar cumpărătorii vor trebui să fie rapid, ca și în cazul tuturor Specialbuys, odată plecați, au dispărut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *