Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mesajul emoționant transmis de Aylin Cadir, partenera lui Ovidiu Danci de la Dansez pentru tine, după moartea acestuia. Ce fel de relație era între ei

Aylin Cadir și Ovidiu Danci au făcut echipă la Dansez pentru tine, la Pro tv. După ce au fost eliminați din concurs, cei doi au rămas în relații foarte bune și au păstrat o relație de prietenie.

În urmă cu mai puțin de o lună, Aylin Cadir și Ovidiu Danci s-au revăzut și s-au fotografiat împreună.

View this post on Instagram

Bye bye baby. O sa ne fie dor. 🖤 @ovidiu_danci Imaginile sunt din videoclipul piesei “Crezi in mine” filmata in urma cu 9 ani in sala de repetitie de la “Dansez pentru tine.” Ne raman amintirile.

A post shared by aylincadir (@aylincadir) on Jun 15, 2020 at 11:03am PDT

„Bye bye, baby. O sa ne fie dor! @ovidiu_danci.  Imaginile sunt din videoclipul piesei “Crezi în mine” filmat în urmă cu 9 ani în sala de repetiție de la Dansez pentru tine. Ne rămân amintirile”, a scris Aylin Cadir pe contul de Instagram. „Doamne…atât de repede! Să fie iertat”, a fost comentariul lăsat de Laura Cosoi.

 Ovidiu Danci a murit, la doar 39 de ani, după ce ultima perioadă a vieții și-a petrecut-o mai mult în spital, în lupta cu o boală neiertătoare. Din păcate, fusese diagnosticat recent cu două afecțiuni grave, printre care și o formă agresivă de leucemie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *