Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Matteo are 7 nume, dar pentru fiica sa a ales unul singur. De ce a luat această decizie

Nu mai este pentru nimeni un secret că Matteo este artistul cu cele mai multe nume în buletin din România: Vasiliu Matei Anton Eugen Aurel Ioan Florentin. Din princina acestui lucru, solistul a jurat că, atunci când va avea un copil, nu-l va împovora cu atâtea prenume. Dovadă că, atunci când s-a născut fiica lui, a căutat cel mai scurt nume posibil: Mia.

„Eu am avut blestemul pe umeri și încă îl am, de a avea un nume foarte lung. De 35 de ani am blestemul numelui. Elena a vrut să-i punem cel puțin două nume, dar i-am zis că nici să nu aud. Mia, atât. Dacă există din două sunete cred că îl puneam pe ăla. Nici nume de sfânt nu am vrut să-i pun. Bine, în jurul datei în care s-a născut, era doar Sfântul Eugen, deci nu”, a mărturisit Matteo, pentru Libertatea.

Matteo are o poveste amuzantă despre momentul în care s-au decis asupra numelui fetiței: „Elena a ales numele. La început nu am fost pe aceeași lungime de undă cu toate variantele ei și, într-un final, a venit ea cu ideea. Îți și spun de unde. Ne uitam la serialul „Doi bărbați și jumătate”, care este cel mai tare serial, și a apărut la un moment dat Mia, iubita lui Charlie. Când am auzit numele, imediat ni s-au aprins beculețele. Atunci Elena m-a întrebat dacă nu am vrea să o botezăm Mia pe fiica noastră”, a mai povestit amuzat cântărețul.

Matteo și fiica lui

Îi ascunde chipul până la botez

Asemenea multor persoane publice, Matteo ne-a mărturisit că, până în momentul de față, nu a publicat nicio poză cu fața fiicei sale, deși micuța în vârstă de cinci luni a umplut telefoanele părinților cu imagini din toate unghiurile și ipostazele. Matteo ne-a mărturisit că Mia seamănă cu mama ei, dar că are și câteva trăsături de la el. Este foarte mândru de micuța lui, însă vrea să o arate tuturor abia după ce îi va face botezul.

Micuța Mia, în brațele părinților ei

Seamănă cu mama ei. Are ochi albaștri, e blondă. Abia aștept să-i facem botezul. După botez vom arăta și fotografii cu ea. Să nu spună lumea că ar fi ceva în neregulă… Toate pozele sunt cu spatele. E superbă. Cred că gura și nările le are de la mine, din păcate. Nu putea să ia nuanța tenului, a luat nările.

Matteo:

O familie fericită

Deși inițial era vorba ca Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, să fie nașii de botez ai micuței, între timp lucruri s-au schimbat. Matteo și Elena au decis ca micuța să fie creștinată de Mădălin Moșoiu, managerul artistului.

”Nu o să fie Ilinca Vandici nașa de botez. Avem alt deal cu familia Ilincăi. Suntem în continuare ca o familie, suntem de nedespărțit, dar nașii sunt prietenii noștri buni, familia Moșoiu, managerul Mădălin Moșoiu și cu soția lui. Ilinca nu are nicio problemă, eu aș fi făcut mare scandal, dar ea a înțeles”, ne-a mai povestit Matteo, care deja face pregătiri pentru marele eveniment.

VIDEO/FOTO: Cosmin Nistor/Dumitru Angelescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *