Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ați încerca drastic „încercați înainte de a cumpăra” locuințe pentru a vinde?

Astăzi, panoul Loose Women se dezbate, ați „încerca înainte de a cumpăra” o casă nouă?

Christine Lampard explică: „O agenție imobiliară online dorește ca potențialii cumpărători să rămână în proprietatea de care sunt interesați – înainte de a face o ofertă”.

Este sigur să spunem că panoul are câteva opinii puternice cu privire la această abordare a locuințelor „încercați înainte de a cumpăra”.

Janet Street-Porter strigă imediat „NU!” Când i se pune întrebarea. „Nu, trebuie să închid totul”.

„Vor trece prin sertarele mele, ar trece prin dulapul meu de baie” Janet continuă să spună despre obiecția ei față de idee. Pentru că știu că asta aș face ”, recunoaște ea hilar. Panoul face schimb de râs, dar hai cine nu ar fi ?!

„Când m-am uitat la case, știu imediat”, susține Janet, pentru a justifica că o vizionare standard este suficientă pentru a continua.

Ea continuă să spună: „Trebuie să iei decizia singur, dar ultimul lucru pe care vreau să-l fac este să rămân noaptea!”

Christine își pune pe bună dreptate întrebarea: „de unde știi dacă este o persoană adevărată, care dorește să-ți cumpere casa și nu doar pe cineva care dorește să vină și să se descurce?” Probabil că există o procedură puternică de verificare, sperăm? !

Casă cu terase cu alee

Credit imagine: Heather Hobhouse

„Ce idee stupidă”, spune Saira Khan care nu ține înapoi. În timp ce Linda Robson glumește, „cred că este o idee genială pentru că vreau să mă mut în casa lui Christine! Am avut un nas bun în jurul casei tale ”, spune ea – glumind nu glumind.

Christine încearcă să vadă ambele părți ale dezbaterii spunând: „Dacă vrei să-ți cumperi o mașină, ai vrea să mergi și să o testezi?” Dar Saira se aruncă repede cu sentimentul, spunând cu umor „Da, dar doar o jumătate de oră – nu șase săptămâni sau orice altceva ”.

„Dar este nevoie de puțin timp pentru a obține o idee pentru o casă”, continuă Christine. „Poate există ceva în el?”

Cronologiile caselor de mutare

Credit imagine: Alun Callender

Conceptul off-wall este cel al agenților imobiliari online Potențial Pads.

O declarație de pe site-ul web susține că „Potențialele plăcuțe permit cumpărătorului să-și încerce viitoarea casă pentru o noapte, o săptămână sau chiar o lună, contra cost, înainte de a lua decizia de a cumpăra.”

„În loc să stai într-un hotel pentru a vedea o serie de proprietăți pentru câteva minute sau ore, nu ar fi mai bine să te gândești la potențialul tău cămin pentru o noapte sau mai mult. Obțineți o previzualizare a cartierului, a școlilor locale, a magazinelor, a potențialilor naveti și multe altele. „

Nu suntem siguri că ne-am vândut după idee, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *