Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Trupa Vama prezintă Absolvirus Party, primul eveniment online dedicat absolvenților 2020. Mesajul lui Tudor Chirilă. „Sunt lucruri care se marchează”

Trupa Vama și Tudor Chirilă vin cu o surpriză pentru absolvenții generației 2020. Artistul a făcut primele declarații despre proiectul online și a explicat de ce au luat hotărârea să organizeze un astfel de eveniment.

Joi, 18 iunie, începând cu ora 19:00, în direct pe canalele
de social media Vama, Tudor Chirilă, Kiss FM, dar și pe protvplus.ro, Tudor
Chirilă și colegii vor susține un concert online în care vor putea fi ascultate
cele mai cunoscute piese ale trupei, dar și o variantă originală a imnului
absolvenților, Gaudeamus Igitur.

Petrecerea online le va oferi tinerilor ocazia de a intra în contact cu profesorii și colegii, cărora le pot transmite mesaje electronice până în ziua evenimentului, pe www.vamamusic.ro.

Cei mai norocoși vor avea chiar ocazia de a intra live prin intermediul aplicațiilor online și de a face o dedicație celor care le-au fost alături în anii de studiu.

„Dacă trăim într-o lume în care empatia ar trebui să guverneze, iar grija pentru celălalt ar fi motorul unei lumi mai bune ar trebui să ne gândim că generația de copii care termină școala sau facultatea a fost privată de o despărțire care avea un aspect formal – ceremonia de absolvire și unul informal – banchetul.

Trebuie să fie dureros să nu poți să-ți iei “La revedere” așa cum se cuvine mai ales că asta e o perioada de care te desparți, e sfârșitul copilăriei sau al adolescenței, e intrarea în viața.

Astea sunt lucruri care se marchează si ne-am gandit că ar fi păcat ca această generație să nu aibă o amintire la care să se raporteze peste ani.

Nu avem pretenția că vom reuși, dar ne dorim ca această amintire să fie cadoul nostru pentru ei: Absolvirus Party 2020.”, a explicat Tudor Chirilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *