Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Rețelele de socializare sunt în pericol pentru aceste oglinzi B&M la chilipir

Instagram înnebunește pentru aceste noi oglinzi B&M. Nu numai că sunt uimitoare, dar pachetul te va costa mai puțin de 10 GBP.

B&M are o gamă incredibilă de oglinzi accesibile. Cu toate acestea, acest adorabil set de trei oglinzi suspendate ne-a atras atenția, alături de majoritatea celor de pe Instagram.

Când vine vorba de actualizarea unei camere, oglinzile sunt accesoriile finale. Acestea oferă un impact maxim cu efort minim. Oglinzile vor face ca și cel mai întunecat spațiu să se simtă mai strălucitor prin săritura luminii în jurul unei camere.

Acest set este perfect pentru a face doar asta. Și este o rațiune, deoarece trei oglinzi sunt egale de trei ori mai mult decât impactul.

Oglinzi B&M 1

Pachetul este format din trei oglinzi mici în formă geometrică, care lucrează împreună pentru a crea un efect de perete superb. Tivite în aur, sunt perfecte pentru a adăuga o fotografie de glam în orice cameră.

Cu toate acestea, cea mai bună parte este că întregul set vă va costa doar 8 GBP! Plătim cu plăcere acest preț doar pentru unul dintre aceste oglinzi, cu atât mai puțin trei.

Atunci când o poză cu oglinzile atârnate a apărut pe feedul Instagram al mărcii, aceasta a înregistrat rapid 3.917 aprecieri. Fanii s-au aruncat repede asupra acestei negocieri uimitoare, comentând:

„Acum simt că am nevoie de acestea”

„Acestea sunt un chilipir”

„Oh, sunt îndrăgostit”

Din păcate, B&M nu funcționează online, așa că va trebui să ridicați aceste frumuseți în magazin. Cu toate acestea, înainte de a te grăbi la B&M-ul local, s-ar putea să merite să apelezi înainte pentru a verifica dacă le au în stoc. Acestea ar trebui să poată verifica folosind codul SC 358623.

Dacă nu puteți pune mâna pe pachetul de oglinzi de tip B & M, puteți ridica o oglindă individuală similară, cum ar fi cea cu un hexagon marginalizat în aur.

În mod ideal, ar trebui să evităm încă locurile publice, dacă este posibil. Așadar, merită să planificați călătoria în avans pentru a evita o călătorie inutilă. În plus, există ceva mai rău decât să nu puteți găsi ceea ce căutați?

B&M este echipat cu ecrane de protecție, mănuși și plăți fără contact pentru a menține clienții în siguranță. Aceștia cer clienților să mențină distanța socială de doi metri atunci când se află în magazin.

Deci, dacă te aventurezi în magazine, fii atent la tine și la ceilalți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *