Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Magda Pălimariu arată impecabil, la aproape 41 de ani. Cum își menține silueta: “Când mi-e poftă, mănânc și dulce”

În august, Magda Pălimariu va împlini 41 de ani, vârstă de care multe femei se sperie și încearcă tot felul de tratamente miraculoase, ori iau cu asalt clinicile estetice. Nu este cazul și prezentatoarei rubricii Vremea din cadrul Știrilor PRO TV, care pare că a descoperit elixirul tinereții.

Magda Pălimariu se numără printre acele femei peste care trecerea timpului nu și-a pus amprenta, iar dacă ne uităm la prima ei apariție, de la rubrica Vremea, și o comparăm cu prezentul, vom observa foarte puține diferențe. Mai bine spus, Magda este neschimbată!

Ce-i drept, prezentatoarea TV a moștenit și o genă bună, însă a avut grijă mereu de corpul ei: ”Nu fac nimic deosebit, pur și simplu am încercat mereu să am grijă de mine și de sănătatea mea. Sunt atentă la ce mănânc, dar asta nu înseamnă că stau flămândă sau că nu mănânc ceva dulce atunci când mi-e poftă. Mereu am făcut sport și cred că asta ajută foarte mult. Chiar și în perioada de izolare am făcut exerciții acasă”, a declarat Magda Pălimariu, pentru Libertatea.

Magda are aproape 41 de ani

A început să poarte peruci

În perioada stării de urgență, Magda Pălimariu a demonstrat că nu are nevoie de prea mult ajutor specializat pentru a se prezenta impecabil în fața publicului ei.

Ajutată fiind de frumusețea naturală, Pălimariu nu a intrat în panică atunci când, din cauza restricțiilor impuse de autorități, s-a văzut nevoită să se machieze și coafeze singură.

”De la începutul stării de urgență am preferat să am grijă singură de mine. Pentru că au fost luate măsuri și se lucrează în continuare în siguranță la make-up și hair, am preferat să mă ocup, pentru o perioadă, singură. Mă machiez singură, dar la coafat… nu îmi reușește întotdeauna, așa că am preferat să mai port și peruci. Putem spune și că i-am oferit părului câteva săptămâni de respiro”, ne-a mai povestit Pălimariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *