Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum să îndepărtați vopseaua din țesătură folosind hack-ul pentru dezinfectarea mâinilor

În ultimele luni, Marea Britanie a fost confiscată de febra DIY. Mulți dintre noi am folosit timpul suplimentar acasă pentru a ne actualiza casele cu un strop de vopsea. Dar chiar și cu o foaie de praf, acele stropi pot ajunge adesea în ultimul loc pe care le-ai dorit. De obicei, în detrimentul unui covor sau canapea.

Dv. D-na D-I, a dezvăluit pe contul ei de Instagram @ mrs.ds.cleaning.reviews cum se elimină vopseaua din țesătură. Arma ei secretă nu a fost Vanish sau un alt îndepărtător de pete, ci pur și simplu o sticlă de deshidratant de mână!

cum să îndepărtați vopseaua din țesătură 2

Credit imagine: Polly Eltes

Postând o fotografie cu propriul covor stropit cu vopsea, ea a scris: „Cele mai rele lucruri despre vopsirea casei tale sunt găsirea unor pete de vopsea pe covorul tău … sau mai rău hainele tale. Nu vă temeți, tot ce aveți nevoie este dezinfectarea mâinilor.

Dna D a explicat că, după ce și-a vopsit ușa din față, în ciuda faptului că a pus o foaie în jos, tot a sfârșit cu câteva pete de vopsea pe alergătorul ei.

„Știam exact ce să fac … folosiți produse de igienizare. Dar, din păcate, a trebuit să aștept, iar instalația de igienizare a mâinilor a fost la o cerere atât de mare în ultima vreme a fost greu să mă opresc ”, explică ea.

Din fericire, hack-ul funcționează și pe petele uscate de vopsea. Imediat ce sanitizatorul de mâini a început să revină pe stoc, doamna D a reușit să-și demonstreze hack-ul genial.

„Lichidul pentru dezinfectarea mâinilor este de departe cel mai bun, dar gelul funcționează exact la fel. Cu cât alcoolul este mai mare cu atât mai bine ”, recomandă.

„Pur și simplu pulverizați petele cu vopsea de mână și masați ușor în vopsea folosind o cârpă din microfibră … voila petele de vopsea au dispărut.”

cum să îndepărtați vopseaua din țesătură 1

Credit imagine: David Giles

Dacă nu sunteți convins de hack, treceți pe fotografiile Instagram pentru a vedea doamna D înainte și după. Petele albastre de vopsea au dispărut complet.

Urmașii 44.3K ai doamnei D au fost uimiți de hackeri. ‘Cine stia!! Hack uimitor ”, a comentat un fan.

„Aș dori să fac o poză înainte. Aveam 4 pete neplăcute pe covorul din holul meu, unde câinele mestecase un os 🤢🤢. Încercat acest lucru și le-a curățat imediat. Vă mulțumim x a comentat un alt fan care a încercat și a testat sfatul.

Acesta este un hack grozav pentru a încerca dacă aveți dezinfectant mâna la mână. Dacă nu, de ce nu încercați unul dintre aceste sfaturi de eliminare a petelor.

Dna D postează regulat hak-uri și recenzii despre produse. Fii atent la contul ei pentru mai multe sfaturi de top.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *