Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Celebrul bucătar al bucătarului Rachel Khoo din Londra este pus pe piață pentru 665.000 de lire sterline

Complet cu o bucătărie fermecătoare în stil shaker, casa din Londra a lui Rachel Khoo este pur și simplu uimitoare. Cele două apartamente ale bucătarului, scriitorului și postului de celebritate sunt pe piață, după ce s-au mutat într-o nouă casă elegantă din Suedia.

Apartamentul contemporan cu două paturi a fost proiectat și renovat de Rachel, pentru a face casa fermecătoare în care se află astăzi.

Spațiul deosebit al întregii proprietăți trebuie să fie bucătăria, sufrageria și sufrageria cu plan deschis. Din care renumitul bucătar a filmat și dezvoltat rețete pentru cele mai recente cărți de bucate.

„Ca bucătar bucătăria este cea mai importantă cameră pentru mine, iar această bucătărie este cu adevărat inima casei”, explică Rachel.

Rachel Khoo în casa ei din Londra

Credit imagine: Lara Messer

„Pentru proiectarea acestei case am vrut să mă concentrez pe funcționalitate și frumusețe, o casă concepută pentru traiul urban”, explică Rachel.

„Piesa centrală a căminului este, fără îndoială, bucătăria, care are suflet real – este un spațiu minunat în care să gătesc. Aici am găzduit totul, de la ateliere de gătit, până la brunch-uri pentru scriitori de mâncare, la mese pentru prietenii mei.”

Faimoasa bucătărie

bucătărie verde în casa din Londra a lui Rachel Khoo

Credit imagine: Dexters

Este ușor să vezi de ce iubește atât de mult această cameră. Bucătăria izbitoare este proiectată de deVOL, cu dulapuri în stil Shaker, într-o nuanță înverzitoare de mazăre verde. Cu gresie potrivită de la Milagros, un magazin columbian de gresie de pe Columbia Road.

Bucătăria de acasă din Londra a lui Rachel Khoo

Credit imagine: Dexters

Blaturile de lucru sunt recuperate blaturi de laborator de știință Iroko, pe care Rachel le-a obținut din Retrouvious.

Credit imagine: Dexters

În aceeași zonă cu plan deschis se află o canapea confortabilă pentru relaxare și o masă pentru divertisment.

În afară de bucătăria sa generoasă și spațiul de luat masa, această proprietate impresionantă oferă două dormitoare de dimensiuni decente, o baie compactă în stil boutique și o curte.

Curte

Credit imagine: Dexters

Terasa oferă o extensie caracteristică a bucătăriei, cu un perete de dulapuri de bucătărie în exterior.

Această continuare a bucătăriei în stil shaker salută vibrațiile bucătăriei în aer liber – o necesitate pentru orice bucătar în devenire care iubește distracția.

Rachel și-a filmat adesea podcast-urile și îndrăgitele emisiuni TV din bucătăria ei inspirată. O bucătărie impresionantă pentru ea pentru a-și relua angajamentele de gătit ar fi avut un caracter ridicat în proprietățile sale atunci când vânează case în Suedia.

Baie

Baia de acasă din Londra a lui Rachel Khoo

Credit imagine: Dexters

Baia proprietății este inspirată de hoteluri de tip boutique, cu cadă rotativă și tencuială în stil marocan pe pereți.

Rachel Khoo este casa din Londra

Credit imagine: Dexters

Această proprietate impresionantă este pe piață cu agenții Dexters.

Nu putem aștepta să vedem mai multe din noua ei casă în emisiuni viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *