Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Vopseaua de mobilier Valspar nouă vă permite să vă amestecați propriile culori

Brandul de vopsea vă permite să pictați în orice culoare doriți inima dvs., datorită serviciului personalizat de potrivire a culorilor. Astăzi, datorită noii lansări a vopselei pentru mobilă Valspar, vă puteți bucura de culoare cu un pas mai departe – pictați și mobila acum.

Perfect pentru transformarea mobilierului obosit, noul mobilier Paint este disponibil în 2,2 milioane de culori unice datorită serviciului său de potrivire a culorilor din magazin. Serviciul personalizat de amestecare a culorilor este disponibil acum în magazinele B&Q, la nivel național.

Mai bine, fără a fi nevoie de o ceară sau lac de finisare și atingere uscată în doar o oră, gama este perfectă pentru toate proiectele rapide de bricolaj pentru weekend.

Vopsea pentru mobilier nou Valspar

Vopspar mobilier vopsea pe masă și scaune

Credit imagine: Valspar

Noua pictură pentru mobilă de la Valspar este o vopsea și un grund într-una singură, ceea ce creează o adiere ușoară. Potrivit pentru produse goale și vopsite anterior, inclusiv mobilier din lemn, melamină, PVC, sticlă și metal.

De la mese de masă și dulapuri de dormitor, la rame de oglindă și multe altele, această nouă gamă permite clienților să-și arate abilitățile artistice pe toate tipurile de mobilier.

Oferind o acoperire maximă și un finisaj elegant, mat, este perfect pentru ca piesele vechi să pară la fel de bune ca și noi.

Noul Valspar Furniture Paint este de 21 de lire sterline pentru 750 ml, disponibil în magazine B&Q la nivel național.

vopsea mobila valspar pe dulapuri dormitoare

Credit imagine: Valspar

„Cu națiunea continuând să petreacă mai mult timp acasă, nu este de mirare că gospodăriile preiau proiecte DIY interesante și trecute cu vederea anterior”, spune Jane Ryder, director de marketing european la Valspar.

„Potrivirea noastră unică de culori înseamnă că oamenii au acum acces la 2,2 milioane de culori. Cu noua noastră vopsea de mobilier, oamenii pot deveni creativi și se pot distra revigorând mobilierul existent, salvând în același timp șirurile de poșetă. „

„Pentru noi, mersul pe bicicletă nu trebuie să fie doar vorba de a respira viața nouă în mobilierul vechi, obosit”, explică Jane. „Poate fi, de asemenea, un mod minunat de a adăuga o ștampilă de personalitate și în articole mai noi”.

Obțineți culoarea perfectă pentru a se potrivi cu mobilierul dvs. și multe altele. Indiferent dacă este culoarea eșarfei preferate de mătase sau a unei pagini smulse din revista preferată (Ideal Home desigur ?!), serviciul inteligent îl poate asorta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *