Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Suferă și acum după nepotul pe care l-a pierdut în urmă cu 13 ani! Pepe s-a recules la mormântul lui Franco, înainte de înmormântarea lui Costin Mărculescu

În toamnă se împlinesc 13 ani de când nepotul lui Pepe, Franco, și-a pierdut viața într-un accident rutier. La vremea respectivă, Franco avea doar 17 ani și visa să devină fotbalist. Atât de iubit a fost tânărul, încât, periodic, rudele și prietenii apropiați vin să-i aprindă lumânări și să țină un moment de reculegere.

Pepe și apropiații, la cimitir la Franco

Pepe și familia lui sunt în continuare marcați de modul în care Franco Pascu și-a găsit sfârșitul, astfel că, periodic, merg la locul de veci pentru a-i aprinde o lumânare și pentru a ține un moment de reculegere, în memoria lui.

La fel s-a întâmplat și în ziua în care Costin Mărculescu a fost condus pe ultimul drum. Profitând de faptul că se aflau în același cimitir unde este înmormântat și Fraco, Pepe și familia lui, însoțiți și de Liviu Vârciu, au venit mai devreme la cimitir pentru a-i aprinde o lumânare. Mai întâi au curățat mormântul, au strâns florile ofilite și lumânările arse, apoi i-au aprins altele noi.

Dovada că se merge periodic la locul unde este îngropat Franco Pascu este aceea că mormântul lui este unul dintre cele mai îngrijite din tot cimitirul Reînvierea.

Pentru că Franco își dorea să ajungă în Statele Unite ale Americii, părinții și bunicii i-au adus din America o statuie care înfățișează un fotbalist, carieră pe care tânărul voia să o urmeze.

Mormântul lui Franco

A murit după o noapte în club

Nepotul lui Pepe și-a pierdut viața pe 21 octombrie 2007, într-un teribil accident de mașină, provocat de unul dintre prietenii lui, Dănuț B, care s-a urcat la volan în stare de ebrietate și a condus spre moarte patru tineri, printre care și Franco Pascu.

După o noapte petrecută la discotecă, șapte tineri s-au înghesuit în mașina condusă de Dănuț. Din cauza vitezei excesive, dar și pe fondul consumul de alcool, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-o remorcă aflată la marginea drumului.

FOTO: Eli Driu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *