Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cele mai vândute eBay-uri au dezvăluit, rezultatele vă vor lăsa șocați

Când eBay ne-a comunicat cele mai vândute articole din săptămâna trecută, am încercat să ghicim care ar putea fi acestea – dar cine ar fi putut prezice asta ?!

Curățările au fost primele locuri de făcut în majoritatea gospodăriilor din Marea Britanie. Cu toate acestea, înainte de a depune toate înghesuirile nedorite la atelierul dvs. de caritate local. Verificați și dacă ați descoperit cel mai bine vândute eBay.

Thinkmoney a dezvăluit că s-ar putea să ascundeți peste 1.850 de lire sterline în podul sau în grădină. Thinkmoney a analizat prețurile vândute ale articolelor listate pe eBay pentru a dezvălui cei mai bine vânduti pe care i-ați putea afla în jurul casei.

Cele mai vândute eBay

1.1980 Calculator Apple Macintosh

Cele mai vândute eBay 5

Credit imagine: anthonyjhall / Getty

Există o piață imensă pentru tehnologia Apple de epocă. Un computer Apple III rar din 1980 – sau piese de la începutul anilor ’80 – ar putea să vă câștige 330 GBP pe eBay.

2. Placi turnante vintage

best-seller-urile ebay 1

Credit imagine: Colin Poole

Dacă aveți o placă turnantă neutilizată veche în jurul casei dvs., vă poate câștiga 219 de lire sterline. Acest lucru este de trei ori mai mare decât prețul de cumpărare a unui nou record player.

Turnuri de epocă vintage sunt atât de căutate, nici măcar nu este nevoie să redăm înregistrări. Puteți câștiga în continuare bani vânzând-o pentru piese.

3. iPhone prima generație (fără cutie)

Pariez că ați dori să fiți ținut pe iPhone-ul original. Dacă mai aveți unul care se află în jurul valorii dvs., puteți câștiga 150 de lire sterline vândându-l.

4. Mașini de cusut Vintage Singer

bestseller-uri ebay 2

Credit imagine: David Giles

Dacă ați moștenit o mașină de cusut de epocă, este puțin probabil că veți folosi vreo utilizare, cu excepția cazului în care este accesoriu pentru acasă. Cu toate acestea, vânzarea pe eBay ar putea câștiga până la 137 de lire sterline.

5. Nintendo Wii (cu controlere și jocuri)

Jocurile video au parcurs de la introducerea Nintendo Wii. Cu toate acestea, dacă mai aveți cutia albă și controlerele originale situate în jur, puteți câștiga până la 97 de lire sterline.

6. Mașină de scris vintage

bestseller-uri ebay 3

Credit imagine: Matt Cant

S-ar putea să preferați în continuare simplitatea tastării pe o mașină de scris. Cu toate acestea, dacă ai tranzacționat unul pentru un laptop sau ai moștenit o mașină de scris de la părinți, poți câștiga 95 de lire sterline vândându-l.

7. Figurine regale Daulton

Aceste figurine colectabile pot aduce până la 80 de lire sterline pe eBay. Doar asigurați-vă că le înfășurați bine atunci când le trimiteți la noi acasă, pentru a evita orice rupere.

8. Lăzi originale Pepsi / Coke

Aceste lăzi de lemn au devenit un favorit pentru gospodăriile care doresc să adauge o notă retro interioarelor. Și poate vinde până la 70 de lire sterline pe eBay.

Cutiile de cereale vintage, cum ar fi casetele de țestoase Ninja mutante din anii 80, pot aduce și un profit. Cu toate acestea, va fi de obicei doar între 10-15 GBP.

9. Radio vintage Roberts

bestseller-uri ebay 4

Credit imagine: Jamie Mason

S-ar putea să nu câștigi suficient pentru a cumpăra un nou radio Roberts legat de piele. Cu toate acestea, vânzarea unuia vechi în stare bună ar putea câștiga 67 de lire sterline.

10. Harry Potter Prima ediție Prima imprimare

Pentru o carte atât de populară, a găsi o primă ediție este mai rar decât ai putea. Dacă aveți unul cu care puteți face parte, ar putea câștiga 65 de lire sterline.

Ai vreo comori ascunse în casa ta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *