Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anthea Turner spune că acest produs de curățare a cuptorului este „trufele”

Anthea Turner devine noul filtru care urmează să se uite, trece peste doamna Hinch. Pe Instagram-ul ei a împărtășit o revelație, afirmând că a găsit un produs de curățare a cuptorului care „trântește materialul roz” – un Hinchers trebuie să aibă!

O declarație îndrăzneață, dar ca un guru curat cu experiență, avem încredere în judecata Anthei. Deci, despre ce este acest produs miracle de curățare a cuptorului despre care trebuie să știm?

Anthea împărtășește sarcina ei de curățare cu adepții ei de 52,2 K, scriind, „NU, nu este un cuptor de curățare auto”. De aici trebuie să găsească cel mai bun produs de curățare a cuptorului ca și noi, pentru a face sarcina puțin mai ușoară.

Când un adept util scrie, „Încercați să utilizați data viitoare un tată scrub și chestia roz. Fără miros și cu adevărat bun 😊 „Anthea este rapid să răspundă,„ @whiterockscleaning trucuri Pink Stuff – l-am găsit la The Ideal Home Ex acum câțiva ani 😍 ”.

Urmărirea încântată răspunde: „Nu am auzit până acum de @whiterockscleaning. Voi privi afară. Orice pentru curățare ușoară 😊. ”Iată, aici.

Ce este produsul de curățare Whiterocks?

Cuptor Miele

Credit imagine: Simon Whitmore

La fel ca Pink Stuff, soluția de curățare Whiterocks este o variantă completă. Brandul de curățenie afirmă: „Whiterocks este minunatul produs ecologic și ecologic care poate fi folosit pe aproape orice.

Pe site-ul web se spune că este „acțiunea revoluționară inițială revoluționară a spumei, tratament de curățare super-sarcină, de la tavan la podea.”

„În bucătărie, îndepărtați grăsimea și grime din cuptoare și plite în vase și tigăi. În baie, abordează scrum de săpun și calcar pe gresie, chiuvete, băi și paravane de duș, „

„Folosiți-l pentru a aduce scânteie la crom, argint, aramă și materiale plastice dure”. Poate fi folosit chiar și pentru curățarea mobilierului de grădină.

Este la fel de versatil ca și Pink Stuff, dar este mai scump. 500 g de roze roșu vă întoarce de la doar 3,92 GBP, în timp ce produsul de curățare favorizat de Anthea a costat 19,99 lire sterline pentru aceeași măsură. Dar dacă este bine cum spune guru-ul de curățenie, cu siguranță merită fiecare bănuț ?!

Instagramul fostului prezentator Blue Peter este o sursă excelentă pentru sfaturi și trucuri de curățare.

Urmărim să vedem ce schimbător de jocuri de curățare dezvăluie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *