Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Loteria anunta redeschiderea agentiilor din 15 iunie

Agentiile Loteriei Romane se redeschid gradual de luni, 15 iunie, incepand cu ora 14:00, iar primele trageri loto vor avea loc duminica, 21 iunie, anunta institutia.

Odata cu redeschiderea agentiilor loto se reia si plata castigurilor. Reamintim faptul ca plata castigurilor a fost suspendata in 25.03.2020, iar termenele pentru ridicarea castigurilor prevazute de regulamentele de joc nu au mai curs incepand cu aceeasi data.

Loteria Romana spune s-a pregatit pentru redeschiderea agentiilor cu o serie de masuri de preventie necesare pentru protejarea sanatatii jucatorilor si a angajatilor si va respecta toate normele care vor fi stabilite de autoritati.

In agentiile loto vor exista panouri de plexiglas transparent (cu rolul de a separa operatorul de contactul direct cu jucatorii), benzi avertizoare de mentinere a distantei de siguranta, dezinfectat pentru maini pus la dispozitia jucatorilor si dezinfectant pentru suprafetele de joc. Angajatii vor purta masti de protectie faciala si vor avea, de asemenea, la dispozitie manusi de unica folosinta si vizete transparente de protectie. Dezinfectarea agentiilor si a suprafetelor de contact se va face zilnic, conform unui orar care va fi afisat la loc vizibil, impreuna cu celelalte reguli si recomandari privind accesul si comportamentul in agentiile Loteriei Romane.

Jucatorii au cateva responsabilitati cu care deja sunt familiarizati: sa respecte distanta de siguranta, sa poarte masca de protectie faciala, sa-si dezinfecteze mainile la intrarea in agentii, sa respecte toate recomandarile pentru a se proteja pe ei si pe cei din jur, adauga comunicatul Loteriei.

”Este un moment asteptat de toti angajatii Loteriei Romane si, bineinteles, de catre toti jucatorii nostri, carora le multumim pentru fidelitate si incredere. Am convingerea ca impreuna, jucatori, angajati si colaboratori, vom duce mai departe, cu responsabilitate, traditia Loteriei Romane, una dintre cele mai vechi institutii romanesti, care aniverseaza anul acesta 114 ani de activitate. Indiferent de perioadele traversate, rolul social si misiunea Loteriei Romane au ramas neschimbate: crearea fondurilor necesare finantarii unor proiecte de interes public national prin oferirea de jocuri sigure si responsabile.” – Sebastian-Iacob Moga, Director General C.N. ”Loteria Romana” S.A.

Loteria Romana desfasoara activitate de interes public national in domeniul jocurilor de noroc, in scopul realizarii cadrului organizat pentru satisfacerea cererii naturale de joc in randul populatiei si crearea fondurilor necesare finantarii obiectivelor de interes public national.

Actiunile Loteriei Romane sunt detinute in totalitate si in mod exclusiv de statul roman.

Reteaua de vanzare a Loteriei Romane numara peste 1900 de agentii, proprii si mandatare.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *