Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Grădinarul Savvy își creează incredibilă seră DIY pentru doar 60 de lire sterline

Această seră cu adevărat de inspirație DIY dovedește oricât de mic este bugetul tău, poți crea grădina viselor tale. Seta bugetară este munca grea a lui Elizabeth Bloodworth, mămica mândră de cinci din Berkshire.

Datorită demersului ei priceput a reușit să construiască sera fără să cheltuiască un ban din propriul buzunar – folosind materiale gratuite și un voucher cadou Amazon de 60 de lire sterline. Sincer, suntem înfricoșați.

Sera DIY

Credit imagine: Elizabeth Bloodworth

Cum a reușit să furnizeze materiale gratuite? Elizabeth explică: „Am contactat un ghețarier local și i-am întrebat dacă au vreo fereastră veche îndreptată spre skip. În mod incredibil, m-au lăsat să am toate ferestrele pe care le-am folosit – spunând că le va ajuta să economisesc spațiu în saltul lor! „

În seră DIY

Credit imagine: Elizabeth Bloodworth

„Ferestrele au dimensiuni diferite, ceea ce însemna că trebuia să proiectez sera pe baza lor. Am făcut multe desene până am găsit o modalitate de a le folosi pe toate, maximizând lumina și creșterea spațiului. ”

Folosind un voucher Amazon de 60 de lire sterline, dăruit de Crăciun, Elizabeth a achiziționat cele 14 panouri de acoperiș din poliuretan. „În afară de seră nu m-a costat nimic. Aveam lemnul CLS rămas din alte proiecte ”.

Credit imagine: Elizabeth Bloodworth

Mulțumită unui ochi dornic de motociclism, ea a avut deja bucăți de cherestea asortate salvate pentru reaprovizionare. Știind că într-o zi va găsi proiectul perfect pentru ei.

Chiar și ușa, „Am primit-o gratis acum câțiva ani și am păstrat-o știind că într-o zi o voi folosi”, se încântă.

„Seră este îmbrăcată în lemn de palet, o altă resursă gratuită – îmi place orice oportunitate de reciclare!”, Adaugă ea.

Seră de bricolaj cu ferestre ciclice

Credit imagine: Elizabeth Bloodworth

„Locuim într-o proprietate de închiriere”, explică ea. „Așa că am făcut fiecare panou separat, ceea ce înseamnă că dacă ne mutăm vreodată acasă, acesta poate fi ușor demontat și luat cu noi – nu vreau să-l lăsăm în urmă!”.

Acest element adaugă la valoarea deja incredibilă a acestei construcții de grădină.

Rafturi de seră

Credit imagine: Elizabeth Bloodworth

„Am început să rămân fără cherestea aproape de sfârșitul proiectului”, împărtășește. Decisă să-și facă seră de bricolaj fără a cheltui bani, a trebuit să se gândească în afara cutiei. „Am adunat câteva ramuri condimentate, le-am tăiat la dimensiuni și le-am folosit ca cherestea structurală pe peretele din spate.”

Această creativitate adaugă o notă rustică de personalitate, oferind în același timp bibanul perfect pentru a atârna lumini de basm ambientale!

Credit imagine: Elizabeth Bloodworth

„A durat opt ​​zile pentru a construi”, spune Elizabeth Ideal Home. „Întotdeauna am dorit o seră. Am fost un grădinar și un handyperson cu normă întreagă și creștem cât mai mult din propriile noastre produse, pe măsură ce avem o familie numeroasă. ”

Pro completul autodidact de bricolaj ne spune: „Mă gândesc de ceva timp să scriu o carte de bricolaj.”

„Unul care se concentrează pe problemele reale de bricolaj de zi cu zi – care îi lasă pe oameni să se împiedice și să îi ducă direct la telefon la un comerciant, cu costuri enorme (și inutile!).”

Suntem primii pe lista de așteptare pentru o copie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *