Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Consultați o fermă de familie care se reînnoiește cu un buget restrâns

Când această tânără familie începea să-și depășească cabana și aveau nevoie de mai mult spațiu, au fost surprinși să constate că soluția era aproape la îndemână.

Schimbându-și micuța cabană pentru o fermă mai mare din aceeași fermă unde locuiau, au câștigat mult mai mult spațiu cu toate împrejurimile familiare pe care le iubeau.

Prioritatea numărul unu a fost transformarea acestei vechi ferme într-o casă familială modernă, fără a-și schimba caracterul. Casa avea nevoie de încălzire centrală nouă și reîncărcare în tot. Era, de asemenea, un război de camere minuscule, care făceau foarte întunecate, parțial din cauza faptului că este așezat într-o coastă de deal.

Pentru a-i oferi o senzație mai deschisă, proprietarii au doborât un perete între living și bucătărie, creând un spațiu familial mare sociabil.

Sufragerie

Credit imagine: Georgia Burns

Totul a fost realizat pe un buget în această casă, inclusiv o mare parte din mobilierul și accesoriile din camera de zi provenite din magazinele de caritate și antichități, vânzările de cizme auto și licitații online.

O mulțime de elemente au fost pictate adnciclate de către proprietar. „Îmi place să transform ceea ce ar fi putut începe ca o bucată de gunoi în ceva destul de plăcut. Este vorba de a da lucrurilor un nou contract de închiriere a vieții – ceea ce, cred, este ceea ce am făcut cu această casă. ”

Bucătărie

rambursarea gospodăriei familiale reînnoită pe o bucătărie cu buget redus

Credit imagine: Georgia Burns

Cea mai considerată modificare a fost cea a bucătăriei, care s-a făcut o revizuire în urmă cu cinci ani. Enormul șemineu de piatră nu este doar o caracteristică frumoasă, ci a fost inima acestei case de când a fost construită, așa că a avut sens să construiască noua bucătărie în jurul acesteia.

„Mă gândesc adesea la bunica cu raza ei la mijloc, cuptorul de pâine într-o alcovă și o oală mare de cupru în cealaltă”, spune proprietarul.

Sufragerie și încântat

rambursarea casei familiei reînnoită pe o sufragerie bugetară

Credit imagine: Georgia Burns

Spațiul preferat pentru acest proprietar este placutul aflat chiar lângă zona de luat masa. Aceasta este cunoscută sub numele de „colțul de vinil” – colțul perfect pentru a reda pachete vechi discuri ”, spune ea. Masa de luat masa este un banc de ghiveci care a fost curățat și pictat pentru acest spațiu.

Cameră de familie

rambursarea unei ferme familiale reînnoită pe o cameră familială cu buget redus

Credit imagine: Georgia Burns

Printre numeroasele îmbunătățiri care s-au făcut, s-au numărat îndepărtarea unor funcții precum șemineele din anii ’70. În camera familiei, a fost construit un inglenook cu ardere de lemn, ceea ce l-a transformat într-un spațiu minunat cocos.

Fiind în mod natural întunecat, tonurile mai profunde îl fac să se simtă mai confortabil și ajută la atingerea sentimentului masculin cu atingeri moi, pe care proprietarul a dorit să le creeze.

Dormitor matrimonial

rambursarea fermei familiei reînviat pe un stăpân bugetar strâns

Credit imagine: Georgia Burns

La etaj, două camere de casă și o toaletă au fost reconfigurate pentru a deveni un dormitor principal cu baie privată. O acoperire de pereți lustroasă aduce o atingere subtilă de glamour, care este evidențiată de noptiera in-sidefată din matcă și de mobilierul tonifiant.

Dormitorul oaspetilor

Având un fundal de design vestimentar, proprietarului i-a plăcut să-și pună provocarea să temeze dormitoarele pentru oaspeți, cu cea mai mare având ceea ce ea descrie drept „casă de țară franceză”.

Cealaltă cameră este într-un contrast puternic cu muralul floral întunecat și plin de umbră și candelabru colorat în culori vii, care aduce un impact imens.

Zona de grătar

Cea mai recentă completare este cea a familiei pe care o poartă o loggie, completată cu mobilă din ratan și cuptor pentru pizza cu lemne. „Îmi place să fiu în aer liber și această cameră are cele mai bune vederi ale apusului, așa cum este orientată spre vest”, spune ea.

Casa de vacanta

rambursarea fermei familiale reînnoită pe o grădină bugetară strânsă

Credit imagine: Georgie Burns

Straturile de perne și aruncări, inclusiv piei, fac din această cameră în aer liber locul ideal pentru a vă relaxa în timpul nopții. Ca și casa principală, este relaxată, dar elegantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *