Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Citeva sute de persoane au protestat in Piata Victoriei, solicitand incetarea starii de alerta

Citeva sute de persoane, printre care si omul de afaceri Viorel Catarama, au protestat in Piata Victoriei, solicitand incetarea starii de alerta din Romania.

Pretestatarii au purtat pancarte care solicitau demisia presedintelui Klaus Iohannis, care afirmau ca „Frica ucide Romania” sau care solicitau ca toti bolnavii sa fie tratati in spitale.

Anterior, Viorel Catarama a anuntat intr-o postare pe Facebook, ca in Piata Victoriei se naste Micarea Patriotilor Romani, o forta care lupta pentru suveranitatea Romaniei. „Condamnam cu fermitate suprimarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale oamenilor, actiuni comise abuziv, constient si asumat prin incalcarea Constitutiei, de catre presedintele tarii si toate partidele parlamentare!

Milioane de concetateni au fost adusi in pragul nebuniei, al saraciei sau chiar al foametei, milioane de romani au fost considerati infractori si arestati la domiciliu fiind gasiti vinovati ca au peste 65 de ani.

S-a suprimat dreptul la viata (prin interzicerea accesului in spitale) a unor bolnavi a caror singura vina a fost ca nu s-au imbolnavit de Covid-19.

Cerem cu fermitate Parchetului General sa demareze o ancheta si sa-i aduca in fata justitiei pe toti cei vinovati de moartea acestor oameni nevinovati!

Tari europene, precum Franta, au demarat deja aceasta actiune.

Economia tarii a fost pusa la pamant, capitalul romanesc a fost distrus aproape in totalitate, somajul este in floare!
Si asta, pentruca in fruntea tarii se afla oameni fricosi, lasi si corupti!

Intr-o perioada cu atatea sacrificii, bugetul tarii a fost devalizat prin achizitii la preturi umflate nejustificat si nenecesare.

Trebuie sa constientizam ca datorita acestor abuzuri, pensiile si alocatiile pentru copii nu mai pot fi majorate, banii respectivi fiid folositi la cumpararea de masti, manusi si alte asemenea lucruri…

Si toate acestea pentru ce? Pentru un virus care exista, dar nu este nici pe departe asa de primejdios asa cum a fost prezentat; coronavirus este o alarma falsa, pericolul nu este mai mare decat nivelul considerat normal in cazul epidemiilor in general. Si asta o spune o agentie guvernamentala din Germania si o confirma realitatea!

In Romania a fost instaurata dictatura politico-medicala”, a scris Catarama.

Viorel Catarama a mai protestat la jumatatea lunii mai fata de modul in care autoritatile au gestionat criza coronavirusului. In acea perioada omul de afaceri a fost testat negativ cu COVID-19, dupa ce a mers intr-o comunitate focar pentru a se infecta.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *