Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Această piatră de pizza Amazon este alternativa perfectă la un cuptor pentru pizza

Cuptoarele pentru pizza au devenit cele mai recente must-have pentru mese al-fresco. Cu toate acestea, dacă nu aveți spațiu pentru unul, puteți totuși să bici pizza autentică în cuptor cu această piatră de pizza Amazon.

Piatra de pizza transformă cuptorul sau grătarul obișnuit într-un cuptor pentru pizza. Furnizarea acelei baze autentice și clare în câteva minute. Vine chiar cu o paletă pentru experiența completă a pizzeriei acasă.

S-ar putea să vă întrebați ce este atât de special despre o piatră de pizza. Ei bine, magia constă în ceea ce piatra este făcută din – cordierit. Cordieritul este o piatră extrem de poroasă, care absoarbe umiditatea, care se poate încălzi până la 250-300 de grade atunci când este preîncălzit într-un cuptor sau deasupra unui grătar.

piatră de pizza amazon 1

Piatra își păstrează căldura mai uniform decât o hârtie de copt obișnuită din metal. Așa că oferă aluatului pizza o rafală de căldură care împinge crusta. Suprafața poroasă înseamnă că poate extrage apa și din zonele deosebit de umede de aluat pe măsură ce gătește. Te lasă cu crusta subțire perfectă, deșteaptă?

Înainte de utilizare, va trebui să preîncălziți piatra timp de aproximativ 30 de minute în cuptor sau deasupra unui grătar. Dar, odată încălzită, piatra va găti pizza de casă în câteva minute.

Cu un preț mai mic de 50 de lire sterline, Blumtal Pizza Stone și paddle a fost un succes de vânzare pe Amazon, recent revenind pe stoc. Acesta a înregistrat o notă de 4,6 pe Amazon cu recenzii rave.

piatra de pizza amazon 2

„Această piatră de pizza a făcut ca pizza mea de casă să devină deosebită. Crusta era crocantă, bine gătită și făcea o astfel de diferență. Nu-l pot recomanda suficient ”, a scris un recenzor.

O recenzie a dezvăluit că chiar a folosit-o pentru a coace pâinea, cu rezultate incredibile.

„Am copt pâine de ani buni și aceasta este prima piatră de copt pe care am cumpărat-o. Tot ce pot spune este „wow!” Piatra a schimbat felul în care coace și calitatea pâinii finite pentru totdeauna. „

Fie că sunteți în căutarea unei alternative pentru cuptorul de pizza, fie pentru a vă îmbunătăți pâinea cu smântână, această piatră este câștigătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *