Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sfat de grădină Monty Don pentru a vă proteja peticul de legume

Dacă încercați să vă cultivați fructele și legumele în această vară, dar nu puteți face ca păsările și insectele să vă lase singur peticul de varză, trebuie să vedeți acest vârf de grădină Monty Don.

Când vine vorba despre grădinărit, Monty Don este un font de toate cunoștințele. El a fost prezentatorul principal al World Gardener’s World din 2003. Și practică ceea ce predică, atât de mult, încât în ​​ultimii nouă ani spectacolul a fost prezentat din grădina sa.

monty don grădină vârf de plasă 1

Credit imagine: Colin McPherson / Contribuabil / Getty

Guruul grădinarului postează în mod regulat fotografii din glorița sa grădină pe Instagram. Într-una din ultimele sale postări, el a împărtășit o poză de plasture de varză.

Sfat de grădină Monty Don

Pentru a proteja varza împotriva animalelor de companie și a animalelor sălbatice, expertul în grădinărit a acoperit plasturele cu plasă. Însă fanii au observat rapid hack-ul ingenios al lui Monty Don pentru a sprijini rețeaua care acoperă patch-ul.

În loc să investească într-un cadru de plasă sau cercuri, Monty Don și-a sprijinit pur și simplu folosind bastonele. Acestea au fost acoperite cu ghivece de plante pentru a opri plasa alunecând pe stâlpi.

Acest sfat simplu rentabil este ușor de făcut cu obiecte situate în jurul grădinii. Singura investiție pe care trebuie să o faceți este în rețea. Chiar credem că arată destul de frumos.

Fanii erau smulși cu vârful simplu. Un fan a comentat: „Adoră-ți set-ul aici. Am căutat o alternativă la cercuri. „

‘Idee fabuloasă cu ghivece de flori, niciodată gândit la asta !!! ❤️❤️❤️ ”, a scris un alt.

Monty don grădină vârf 2

Credit imagine: Polly Eltes

Plasa de grădină este o modalitate excelentă de a proteja un petic de legume de păsări, insecte și alte animale sălbatice. Cu toate acestea, săptămâna aceasta, RSPCA a emis un avertisment cu privire la pericolul pe care îl poate prezenta pentru animale, cerând grădinarilor să-și reconsidere utilizarea.

Dacă decideți să optați pentru rețea, asigurați-vă întotdeauna că este strâns la sol, astfel încât animalele mai mici să nu poată fi ascunse și să fie prinse. Pentru a vă asigura că nu va dăuna vieții sălbatice, alegeți o plasă dens țesută, în mod ideal, prin care nu vă puteți trage degetul.

Te-ai inspirat din pata de varză a lui Monty Don?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *