Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

amenajare de bucătărie în stil industrial cu gresie albastră de vis

Wow este primul gând, după ce a văzut acest incredibil înainte și după renovarea bucătăriei.

Lois Spencer-Tracey ne-a împărtășit bucătăria recent renovată în clinica Ideal Home Room – grupul nostru de Facebook, pentru fanaticii interiori similari.

Este sigur să spunem că a fost dragoste la prima vedere când am văzut rezultatele terminate, de la plăcile albastre iridiscente până la accesoriile în stil industrial, această bucătărie este o inspirație completă.

Bucătărie în stil industrial înainte și după

amenajare de bucătărie în stil industrial cu gresie albastră de vis

Credit imagine: Lois Spencer-Tracey

Lois, bloggerul de viață la Bunnipunch, își renovă casa victoriană din Essex. Împărtășind bucătăria înainte și după ea scrie grupului …

„Deci, după 11 luni, am terminat bucătăria. Nu am avut apă caldă la parter timp de nouă luni și montarea ferestrei acoperișului a fost o primă pentru noi, dar am făcut-o și sunt destul de mândru de noi! Singurele lucruri pe care nu le-am făcut noi înșine erau mutarea cazanului și tencuiala. ”

Lois-ul este aproximativ, făcând majoritatea muncii, întreaga bucătărie – aparatele incluse costă aproximativ 10.000 de lire sterline.

Bucătărie verde cu cărămidă expusă

Credit imagine: Lois Spencer-Tracey

„Îmi place alegerile îndrăznețe de design, este plăcut să vezi ceva diferit și un pic îndrăzneț x” scrie un fan. Ideal Home este în acord complet, este inspirat să vezi astfel de opțiuni de design impresionante.

‘Arată uimitor! ♥ ️ ”exclamă un coleg membru. În timp ce un altul spune: „Omg ce lucrare grozavă felicită amândoi. Nu mulți oameni ar lua-o pe… Rezultat strălucit. ”

bucătărie cu gresie modelată

Credit imagine: Lois Spencer-Tracey

Noua bucătărie este plină de multe caracteristici la modă, de la dulapuri vopsite la întuneric până la robinetele de cupru și armăturile de mobilier. Placile decorative, lucrările de cărămidă expusă și rafturile de schelă salvate toate adaugă personalitate din belșug.

Nu putem să ne scoatem ochii de pe plăcile de culoare albastru cian cel mai mult! Designul în stil herringbone este folosit pentru a îmbrăca întregul perete final și pentru a crea un splashback colorat pe peretele rămas. Nuanța de declarații funcționează deosebit de bine împotriva cărămizii caracteristice.

Credit imagine: Lois Spencer-Tracey

Lois a ales un frigider roșu pentru cutie de stâlpi pentru a-i injecta noua schemă de bucătărie. Este culoarea perfectă a accentului pentru a adăuga wow suplimentar acestui spațiu de vis albastru.

Frigiderul ei strălucitor de roșu strălucitor este de la Amazon! Fitingurile de lumină elegante sunt din eBay.

Aveți o renovare fabuloasă a camerei? Vă întâmpinăm pe toți să împărtășim, să inspirăm pe alții. Etichetarea noastră în fotografiile dvs. înseamnă că puteți fi cu șansa de a vă prezenta pe Instagram.

De la amenajări de bucătărie până la un colț decorat al livingului tău, până la un șopron de grădină pe care l-ai renovat recent – ne-ar plăcea să vedem.

Nu uitați să folosiți hashtag-ul #MyIdealHome.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *