Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Tava laptopului ingenios înseamnă că putem lucra de acasă – sub plapumă!

Să lucrezi din confortul propriilor noastre case este grozav, nu? Dar dacă ți-am spune că Amazon ai un accesoriu care îți va face munca de acasă să fie și mai visătoare.

Această dimineață au rotunjit cele mai bune cumpărături pentru a ne îmbunătăți activitatea din experiențele de acasă, cu gadgeturi și soluții de birou pentru acasă. Câștigătorul și ieșirea din spectacol trebuie să fie tava ingenioasă pentru laptop.

Completat cu amortizor de rezistență și tampon pentru încheietura mâinii confortabil, nu există, în mod literal, nici o modalitate mai bună de a te bucura de o duvetă în timp ce lucrezi de acasă.

În plus, nu totul funcționează și nu se joacă, dar oferă și soluția perfectă pentru vizionarea emisiunilor preferate și pe laptop.

Tava pentru laptop de vânzare la Amazon

Producătorii spun: „Această masă de pat este construită cu un panou din lemn și perne duble. Poate fi folosit în timp ce stai întins pe pat sau canapea. Îl puteți folosi ca suport pentru laptop, stand de lucru sau birou de citit. „Este complet multifuncțional pentru toate nevoile.

Designul ușor cu mânere încorporate este de asemenea complet portabil, ceea ce îl face ideal pentru călătorii. „Puteți să-l transportați de la canapeaua în pat, la stația de lucru în camera personalului, în interior până la exterior”, spun proiectanții.

Laptop pe un pat

Credit imagine: Jake Curtis

Recenziile sunt în interior și, cu 4,6 din 5 stele pe Amazon, arată bine pentru designul atent al tăvii.

„Cu siguranță cea mai bună tavă de turneu pe care am avut-o până acum și au fost mai multe decât îmi pasă să menționez!”, Spune recenzorul de top, oferindu-i cinci stele. Continuăm să spunem „În general, o tavă cu turați foarte bună pentru cei care își folosesc laptopul în serios fără un birou.”

„Initial am crezut ca este putin costisitor”, scrie un altul. „Acum îl folosesc de câteva zile, pot spune că a meritat banii”.

Tava pentru laptop Amazon

Credit imagine: Amazon

Echipa creează colectiv acest gadget inteligent! Acest lucru ar putea schimba modul în care lucrăm cu toții mai mult de acasă pentru totdeauna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *