Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Puteți ghici ce nuanță a bătut gri ca cea mai populară culoare de vopsea?

Dacă doriți să vă redecorați casa, îndepărtați-vă de mostrele de vopsea gri. Noile cercetări dezvăluie faptul că proprietarii de case se îndepărtează de gri, deoarece albastrul bleu devine cea mai populară culoare din Marea Britanie.

La începutul anului, am declarat griul ca fiind cea mai populară culoare de vopsea. Cu toate acestea, cercetările efectuate de Drench.co.uk au relevat faptul că multe gospodării planifică să-și ia zidurile pentru a se învârti pe partea întunecată.

Drench.co.uk a analizat volumul anual de căutare Google a culorilor de vopsea de la Farrow & Ball și Dulux. Ei au descoperit că în fiecare cameră, un albastru profund a topit lista drept cea mai populară umbră.

cea mai populară culoare vopsea 1

Credit imagine: Simon Whitmore

Farrow & Ball Hague Blue s-a dovedit a fi cea mai populară culoare din bucătărie, living și dormitor. Această culoare bogată are nuanțe verzi, ajutând la crearea unui albastru atemporal, profund și dramatic.

Dulux Sapphire Salute s-a dovedit a fi umbra numărul unu din baie. În timp ce Haga Blue a fost o secundă apropiată. Sapphire Salute este un albastru marin profund adânc și perfect pentru a adăuga drame într-o cameră.

cea mai populară culoare de vopsea 2

Credit imagine: Ti-Media

Cu toate acestea, nu am abandonat griul cu totul. Umbra este încă una dintre neutrele preferate de națiuni. Farrow & Ball Cornforth White, un gri subestimat, a pătruns în cele mai populare cinci culori de vopsea din bucătărie și sufragerie.

În timp ce emblematicul Farrow & Ball Elephant’s Breath, un superb gri cald, a intrat ca a doua cea mai populară umbră din living. De asemenea, a crăpat primele cinci culori pentru bucătărie și dormitor.

cea mai populară nuanță de vopsea 3

Credit imagine: Douglas Gibb

Pentru baie, două nuanțe de gri de la Dulux – Chic Shadow și Polished Pebble – au făcut primele cinci.

Dacă vă place să încercați o umbră frumoasă de albastru închis în casa dvs., va trebui să fiți puțin mai atenți decât atunci când folosiți gri. Nu uitați să utilizați o combinație de diferite suprafețe și texturi pentru a adăuga adâncime.

În perechea de bucătărie cu blaturi din lemn și obiecte de aur, cupru sau alamă pentru un aspect la modă. În sufragerie ia în considerare să optezi pentru o canapea gri cu ton mediu, care să contrasteze cu pereții albastru închis.

Ești echipă bleumarin sau echipă gri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *