Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Geanina Ilieș a scăpat la mustață de faliment: “Am reușit să vând clinica de remodelare corporală”

Pandemia de COVID-19 ne-a dat viețile peste cap din mai multe puncte de vedere, însă abia acum începe să se resimtă impactul asupra economiei. În timp ce mulți oameni de afaceri se pregătesc să-și declare falimentul, Geanina Ilieș răsuflă ușurată că a avut norocul de a apuca să-și vândă un business cu puțin timp înainte de primul focar de infecție în Europa.

Înainte de a se reîntoarce în televiziune, Geanina Ilieș s-a concentrat pe mediul de afaceri. Mai întâi, a și-a deschis un studio de bronzare, apoi a inaugurat o clinică de remodelare corporală. Parcă presimțind criza economică ce urma să vină după pandemia de COVID-19, prezentatoarea de la “Gospodar fără pereche” (PRO TV) a scos la vânzare clinica de înfrumusețare, cu aproape toată aparatura din dotare.

Eu nu am anticipat toată nebunia asta, dar în luna ianuarie, după Sărbători, am decis să vând clinica de remodelare corporală, pentru că nu mai aveam timp să mă ocup de ea. Eram obișnuită cu businessul cu studioul de bronzat, așa că am oprit câteva servicii și le-am mutat într-o singură locație cu mai puține cheltuieli. Chiar am fost norocoasă.

“Pe timpul pandemiei mi-am dat seama că am avut foarte mare noroc. Cel puțin când am redeschis, mi-am dat seama că am mai puține griji”, a povestit Geanina Ilieș, pentru Libertatea. Chiar și cu un singur salon rămas, Geanina resimte criza economică, însă nu vrea să se plângă, fiind de părere că sunt mulți ani oameni de afaceri în situații mult mai grave decât a ei.

“E greu, ca pentru toată lumea, în schimb mulțumesc lui Dumnezeu, întrucât și acum merge foarte bine afacerea și mă rog să meargă și de acum înainte. Am deschis de pe data de 15 mai, în toate condițiile impuse de autorități. Abia așteptam să redeschid pentru că sunt foarte mândră de salon. Mă implic în afacerea asta deja de cinci ani”.

VIDEO: Cosmin Nistor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *