Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dna Hinch stârnește o dezbatere, numind hack-ul de spălare a vaselor „o pierdere de timp”

Doamna Hinch și-a făcut numele pe care le-a împărtășit timpului și sfaturi de curățare a economiei de bani pe Instagram. Cu toate acestea, de curând, ea a stârnit o dezbatere între fanii ei, după ce a numit un hack comun pentru spălarea vaselor „o pierdere de timp”.

Hackul în cauză este atât de obișnuit, aproape că nu pare corect să-l numim un hack. Dar un lucru este sigur că doamna Hinch nu este fană.

Multe gospodării înjură prin spălarea vaselor sau prin înmuierea cratițelor murdare înainte de a le înfunda în mașina de spălat vase. Cu toate acestea, senzația de curățare a dus-o pe Instagram pentru a dezvălui că acesta este un singur hack de curățare cu care nu poate fi îmbarcat.

spălarea veselei hack 2

Credit imagine: Ian West / PA Archive / PA Images

„Stabiliți o dezbatere, ce rost are să înmuiați ceva sau să o spălați dacă o să mergeți în mașina de spălat vase? Nu-l înțeleg! ”Și-a întrebat fanii pe Instagram.

Dezbaterea a început în gospodăria Hinch. Sophie Hinchcliffe a dezvăluit că, după cină, soțul ei, Jamie, a încercat să înmoaie un vas nacho murdar în chiuvetă înainte de a-l înfunda în mașina de spălat.

„Personal, nu am înmuiat niciodată un lucru și au ieșit exact la fel de când Jamie le-a înmuiat”, a explicat ea pe Instagram.

Pentru a rezolva dezbaterea, ea le-a cerut fanilor să voteze un sondaj Instagram dacă vor înmuia vasul. Cu toate acestea, sondajul a lăsat-o depășită. Peste jumătate dintre adepții ei au dezvăluit că sunt sceptici cu privire la metodele doamnei Hinch și că vor înmuia vasul înainte de a-l pune într-o mașină de spălat vase.

Pentru a dovedi că secretul ei pentru plăcile curate scârțâitoare era mult mai simplu. Tocmai a împărțit vasele direct în mașina de spălat vase cu păstaia ei preferată pentru mașina de spălat vase.

spălarea veselei hack 1

Credit imagine: David Parmiter

„Sunt Fairy Platinum Plus all-in-one și tot ceea ce folosesc”, a spus ea.

Este greu de certat cu rezultatele sclipitoare. Placa a ieșit curată, în ciuda pre-înmuierii.

„Nu-ți pierde timpul”, le-a spus adepților săi.

Pentru a înmuia sau a nu se înmuia? Unde stai la dezbatere?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *