Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cele mai bune mixere de suport – cele mai bune mixere alimentare pentru aluat și frământat

Dacă nu există un singur aparat de bucătărie, niciun brutar nu trebuie să rămână fără, acesta este unul dintre cele mai bune mixere ale noastre. Nu numai că un mixer de suport scoate dificultățile din șoaptă, biciuire, bătaie și frământare, ci va oferi și rezultate mai bune și mai consecvente decât să facă aceeași sarcină de mână. Deci merită să aveți unul pe blatul de lucru.

De la bureți ușori, primăvarați, la bezea perfectă, un mixer cu suport versatil este cel mai simplu mod de a vă coace drumul către perfecțiune.

Unele modele pot, de asemenea, să se dubleze ca blendere, procesatoare de produse alimentare sau producători de paste pentru a ajuta la agitat, de asemenea, mesele de la mijlocul săptămânii. Pur și simplu, un mixer de suport vă va economisi timp și efort în bucătărie, lăsând mai mult timp să mâncați tort. Ce nu este de iubit?

De ce am nevoie de un mixer stand?

best-stand-mixers-4-KitchenAid-bol-lift-Kitchen-Aid _017_5466

Credit imagine: KitchenAid

Există două motive bune pentru a cumpăra un mixer stand. Primul este faptul că amestecarea bătătorilor și aluatului de mână este o muncă grea și ineficientă – nu numai că este adesea dificil să scapi de grămezi pentru un amestec consistent, dar îți lasă și brațele durerilor. Malaxoarele de suport funcționează mai repede decât ai putea vreodată și fac o treabă mai bună, chiar dacă trebuie să le oprești momentan să răzuie bolul de câteva ori.

Celălalt motiv evident pentru care ar trebui să investești într-un mixer stand? Este ca o a doua pereche de mâini în bucătărie – în timp ce mixerul se îndepărtează fericit, puteți să ungeți cratițe pentru prăjituri sau să continuați cu alte preparate alimentare.

Cele mai bune mixere de standuri 2020

1. Mixer de suport pentru mașină de bucătărie Bosch MUM59340GB – cel mai bun mixer de calitate pentru bani

Acesta este un mixer de standuri pentru bucătarii care doresc să progreseze, de la fabricarea unui sandviș cu iz primăvara Victoria până la coacerea felului în care ar fi arătat judecătorii de la Marea Britanie Bake Off. Motivul este că este mai mult decât un mixer stand. Nu numai că vine cu discuri de mărunțit, o tocătoare, o presă de citrice și un blender (și se învârte în trei poziții pentru a le folosi), în modul mixer de suport bate, amestecă, bate și frământă ca un profesionist.

În vasul de 3,9 litri al mixerului, există suficient spațiu pentru a amesteca până la 2 kg de aluat cu cârligul de frământare. Acest lucru are chiar și un „deflector aluat” pentru a opri evadarea oricărui amestec. În timpul testării, aluatul s-a înfășurat în jurul cârligului, dar a fost ușor de îndepărtat. De asemenea, blenderul a funcționat bine, fără lipsă de putere – o problemă comună cu atașamentele.

După ce ați terminat să coaceți o furtună, cablul mixerului MUM5 se retrage automat. Toate accesoriile, cu excepția tocătorului, pot fi introduse în mașina de spălat vase și există o pungă de depozitare. Dezavantajul evident al acestui mixer este cantitatea foarte mare de depozitat, dar dacă sunteți dispus să faceți o cameră, veți fi recompensat.

2. Kenwood kMix KMX754 – cel mai bun mixer pentru o utilizare ușoară

Indiferent dacă sunteți începători, brutari sau mai experimentați, mixerul kMix stand oferă ceva pentru toată lumea. Nu numai că este incredibil de ușor de controlat cu șase viteze și o opțiune de pliere, vasul său de sticlă rezistent la căldură de cinci litri vă permite să vedeți exact ce se întâmplă în interior. Acest lucru pune plătite grumazelor de făină. De asemenea, dispune de un motor de 1.000 W, conceput pentru a gestiona până la 1,35 kg de aluat dificil. Dezavantaj, datorită corpului său metalic, este un alt mixer greu de 10,9 kg.

În timpul testării, mixerul de suport kMix nu a fost folosit pentru a fi încurcat, rămânând sigur pe planul de lucru chiar și la viteze mari. A produs totul, de la gogoși ușoare, pufoase, la bezea crocantă și frișcă groasă pentru pavlovas perfect.

Un alt plus este gama completă de atașamente compatibile, care includ un tăietor de paste, o moară de tocat, o curățătoare și un producător de spaghete. Este livrat în patru culori și toate părțile sunt sigure pentru mașina de spălat vase.

3. Mixer de suport UltraMix de AEG – cel mai bun mixer de suport pentru accesorii utile

Best-Stand-Mixer-AEG

Tuturor ne place să obținem mai mult pentru banii noștri, iar UltraMix este un mixer de standuri care ia asta la inimă. Deși este unul dintre modelele mai scumpe disponibile, cantitatea mare de kit merge într-un fel spre a justifica costurile.

Pe lângă cele trei unelte de bază (cârlig de aluat, bicior, bătător plat), veți găsi, de asemenea, un băutor SoftEdge pentru a combina amestecuri cremoase, un stropi cu chute pentru adăugarea ingredientelor, un bol suplimentar de 2,9 litri (care se potrivește perfect în interior vasul său standard de 4,8 litri pentru depozitare) și un capac, astfel încât să puteți dovedi și fermenta fără a fi necesar să îndepărtați conținutul. Există chiar și o lumină încorporată în bol.

Designul UltraMix va atrage mulți – este disponibil în trei culori, cu un finisaj mat robust și are un butuc în partea din față a mașinii, astfel încât să poată alimenta accesorii, cum ar fi o mașină de tocat carne sau un role de pastă. Deși este greoi la 9 kg, este echilibrat, astfel încât nu începe să dea vârf când capul este ridicat.

Cu toate acestea, comutatorul glisant pentru a ridica capul este de partea opusă controlului de viteză, ceea ce înseamnă că va trebui să ajungeți de fiecare dată când doriți să schimbați o unealtă sau să scoateți vasul.

Mixerul de suport nu se lasă scăzut din punct de vedere al puterii și performanței – motorul său de 1200 W a bătut albușurile de ou în vârfuri rigide în doar câteva minute, în timp ce crearea unui tort de burete a fost fără efort. Crema de unt și zahăr pentru bătător a fost rapidă și nu a necesitat nici o răzuire în jos, iar buretele finalizat a fost ușor și izvorât – un test al cât de mult aer a reușit să încorporeze UltraMix.

Unde nu s-a livrat la fel de bine a fost cu aluat de pâine. Cârligul îl amesteca destul de ușor, dar în loc să frământe mingea în jurul vasului, aluatul avea tendința de a se înfășura în jurul cârligului. Aceasta însemna că tot trebuia să frământăm de mână înainte de a coace, dar pâinea a crescut și a copt bine totuși.

4. Mixer de Precision Stand de Cuisinart – cel mai bun mixer pentru o capacitate mare

Best-Stand-Mixer-Cuisinart

Foarte grozav pentru brutarii de loturi și familiile mari, mixerul de precizie 500W este surprinzător de încăpător. Deși amprenta sa este standard, vasul său din oțel inoxidabil de 5,2 litri oferă o capacitate mai mare decât vă așteptați la un model de această dimensiune. Ceea ce înseamnă că poți frământa până la 1,2 kg de aluat, bici 1,4 litri de smântână sau bici 12 albi de ou într-o singură încărcare.

Există 12 viteze, de la o agitare blândă (pe care am găsit-o neprețuită pentru a începe să amestecați aluatul) până la o bătaie rapidă care a depus efortul pentru a face beeringuri. Mixerul s-a agitat puțin pe cele mai înalte setări, dar a rămas constant pe blatul de lucru.

Instrumentele sale sunt cele trei obișnuite de bici (singura parte care nu este sigură de spălat vase), bătăuș și cârlig de aluat. Acesta din urmă a fost deosebit de bun prin faptul că aluatul nostru de pâine nu s-a înfășurat în jurul cârligului, ci l-a mișcat și frământat eficient în jurul bolului.

Pâinea noastră a crescut bine, fără frământare manuală. Splashguard și butuc din două părți, în timp ce o opțiune la îndemână, a fost ceva dificil de folosit în majoritatea timpului. A alunecat destul de ușor, dar de fiecare dată când capul mixerului a fost ridicat, ambele secțiuni au trebuit să fie îndepărtate, făcând să răzuie vasul mai mult de corvoadă.

Performanța sa nu a putut fi greșită – zahărul și untul nostru s-au încremenit rapid și bătătorul a părut bine aerat. Buretele finit nu a fost la fel de pufos pe cât speram. Acolo unde oferă mai puțin este pe estetică – Mixerul Precision Stand este disponibil doar în alb sau negru, pedala pentru a ridica capul mixerului iese ciudat, iar cadranul se simte ca o modalitate neplăcută de a se deplasa în sus sau în jos prin viteze.

Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unor cai de lucru robuste ale unui mixer și nu vă gândiți să nu aveți un aparat colorat, este o alegere inteligentă.

5. Mixer de suport SMF03 de Smeg – cel mai bun pentru design retro

Best-Stand-Mixer-Smeg

Pentru ceva diferit în mod vizibil de obișnuitele mixere stand-of-the-mill, designul inspirat din anii ’50 de Smeg nu poate fi bătut. Nu numai că va ieși în evidență pe blatul de lucru în cremă, negru sau roșu, stilul său curvy va completa orice alte aparate de bucătărie retro pe care le-ați putea avea.

Acest mixer elegant de 800W are 10 viteze, cu un început moale pentru a preveni aruncarea ingredientelor din vas, combinat cu un vas de oțel inoxidabil de 4,8 litri. Bolul are un mâner, deci este mai ușor de fixat pe bază și de îndepărtat și are o capacitate suficientă pentru până la 12 albușuri de ouă, un litru de smântână, 2 kg de coacere pentru tort sau aluat de pâine de 1,8 kg.

În partea din față, are o priză care poate alimenta unelte de bucătărie suplimentare, cum ar fi o mașină de tocat carne, un tăietor de spaghete, un produs de înghețată sau un felietor / răzătoare, astfel încât să-ți poți extinde capacitățile de preparare a alimentelor.

În timpul testării, acest mixer de suport a fost simplu de utilizat, cremând perfect ouăle și zahărul împreună. Bateria sa flexibilă cu muchie flexibilă cu trei înțepături a fost proiectată să ajungă și în toate părțile vasului, astfel încât nu trebuie să opriți mașina pentru a zgâria pereții sau baza.

Motorul s-a încordat puțin atunci când abordați rețete mai ferme, cum ar fi aluatul de pâine, dar acest lucru a fost rezolvat prin adăugarea de lichid. Curățarea după aceea a fost simplă – toate piesele sunt sigure pentru mașinile de spălat vase, cu excepția gărzii de stropi și a firului, care se spălau rapid cu mâna.

Acest mixer elegant este cu siguranță un clasic de design viitor, dar, având în vedere prețul său, este probabil mai potrivit pentru bucătarii cu experiență, care se vor bucura de varietatea sa de accesorii, decât de începători.

6. Du-te la Creare Mixer Stand de Russell Hobbs – cel mai bun mixer pentru buget

Best-Stand-Mixer-Russell-Hobbs

Avantajul unui număr mai mic de elemente metalice (chiar și bateria este fabricată din fibră de sticlă) este că toate piesele sunt sigure pentru mașina de spălat vase. Acest lucru îl face neprețuit într-o gospodărie familială ocupată, plus că este mai ușor decât modelele turnate. Așa că îl puteți muta fără să vă strângeți sub greutate.

Un alt plus este vasul de cinci litri cu dimensiunea generoasă a mixerului, care adăpostea cu ușurință aluatul de pâine, bătutul pentru tort sau albusurile de ou, fără să arunce nimic.

Există câteva întrebări. Mixerul a fost foarte zgomotos la viteza maximă, iar primăvara de la nou a fost puternică, așa că va trebui să țineți capul în timp ce îl ridicați sau tresare. Cu toate acestea, performanța a fost surprinzător de eficientă pentru o mașină la acest punct de preț.

Ne-a șoptit albusurile de ou pentru a atinge vârfurile ferme în aproximativ patru minute. A amestecat și a frământat aluatul de pâine în jurul bolului, fără a se înfășura în jurul cârligului (ceea ce a dus la o pâine bine crescută) și a amestecat untul și zahărul până la o consistență cremă palidă.

Am observat câteva streșini de unt în amestecul cu bureți după amestecare și răzuire, dar rotunjile prăjite la cuptor erau ușoare cu blaturi aurii, primăvara.

7. Mixer pentru standuri KitchenAid Artisan Mini – cel mai bun mixer pentru bucătării mici

Cele mai bune stand-mixere-2-KA-Mini-Honeydew-unghi

Dovadă că lucrurile bune vin în pachete mici, acest minunat mixer mini suport este o versiune redusă elegant a iconicului Artisan. Este cu 20% mai mic și cu 25% mai ușor (în jur de 6,5 kg), dar totuși reușește să împacheteze într-un bol de oțel inoxidabil de 3,3 litri suficient de mare pentru a face față până la opt albușuri de ou sau 680 g de făină simplă.

Este perfect pentru bucătăriile compacte sau pentru brutarii mici, dar nu există niciun compromis în ceea ce privește funcțiile. Va folosi aceleași atașamente de hub ca și fratele său mai mare și este la fel de puternic. Există, de asemenea, o selecție de culori uimitoare, de la râvnitul Twilight Blue până la Guava Glava trendy.

La testare, acest mixer a făcut o treabă excelentă creând aluat de pizza super-extensibil, burete pufos ușor și șoptind albusuri pentru a perfecționa vârfurile, făcând totodată un zgomot minim.

Dezavantaj: nu există prea mult spațiu la marginea vasului pentru adăugarea de ingrediente și nu există un stropi. De asemenea, stabilitatea sa poate fi îmbunătățită la basculare – aceeași dimensiune a motorului în cap înseamnă că poate ridica scurt baza.

8. Baterie KitchenAid 5KSM7580X Artisan6.9l mixer suport pentru elevatoare – cel mai bun mixer pentru coacere

Cel mai bun stand-mixere-4-KitchenAid-bol-lift-5KSM7580CA_L_3-4.296

Una pentru brutarii serioși de acolo. Acest mixer de dimensiuni superioare Artisan vine cu un bol de 6,9 ​​litri, care poate găzdui 2,2 kg de făină simplă, 19 albușuri de ou, 4,5 kg de coacere pentru tort sau 1,9 litri de smântână. Aveți nevoie pentru a face cookie-uri? Acest mixer de suport poate strecura suficient aluat pentru a ajunge până la 14 duzini.

La fel ca bolul, majoritatea celorlalte caracteristici ale mixerului de stand sunt și ele mai înalte, de la un cârlig în formă de spirală Powerknead în unghi și un bici eliptic cu 11 fire la un motor de 500 W DC cu o ieșire de 1,3 CP, ceea ce îl face atât liniștit cât și eficient. Există, de asemenea, un scut de turnare pentru a preveni stropirea. Una dintre diferențele dintre acesta și celelalte modele sunt brațele, care ridică vasul pentru amestecare – și faptul că acest mixer de suport este mai înalt, astfel încât este posibil să aveți probleme să-l montați sub dulapurile de bucătărie de perete.

Este, de asemenea, unul dintre cele mai grele mixere de suport disponibile, la 13,1 kg pentru îndoirea genunchiului, cu accesorii. Ridicarea vasului a funcționat bine în timpul testării, deși montarea vasului și a sculelor a fost mai dificilă. Face o actualizare excelentă pentru brutarii dornici, dar rețineți că instrumentele sale nu vor fi compatibile cu un mixer KitchenAid mai mic. De asemenea, este disponibil doar în patru culori și are un preț mai mare, așa că asigurați-vă că veți aprecia dimensiunea suplimentară înainte de a investi.

Ce trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați un mixer stand

Best-stand-mixers-2

Credit imagine: Oliver Gordon

Cât ar trebui să cheltuiesc pentru un mixer?

Acest lucru depinde de faptul că cumpărați un mixer stand pentru a-l menține pe termen lung. Malaxoarele de bază pot fi ridicate la prețuri ieftine la 50 GBP. Dar pentru unul care va dura, buget pentru minim 100 de lire sterline. Dincolo de 150 de lire sterline, cea mai mare parte a ceea ce veți plăti este o alegere mai mare de culori și stil, funcții suplimentare sau accesorii. Mixerele mai scumpe tind să aibă o calitate de construcție mai robustă pentru a se asigura că vor fi șoptite și vor bate pentru decenii următoare.

Ce fel de atașamente ale mixerului de suport sunt disponibile?

Malaxoarele de suport au adesea mai multe decât o priză – priza principală fiind folosită pentru a roti scula în vas. Cele suplimentare sunt de obicei amplasate în partea din față a mașinii sau pe partea superioară a brațului. Acestea îți permit să atașezi puterea, transformând mixerul tău de suport simplu într-un ajutor multifuncțional de bucătărie. Accesoriile standard ale mixerului includ un ulcior de blender pentru prepararea de smoothie-uri și supe, sau zdrobirea gheții și, uneori, un procesator alimentar pentru feliere, grătar și tocare.

Majoritatea producătorilor oferă o gamă largă de atașamente pentru mixer de suport. Acestea includ rulouri pentru prepararea pastelor, producătoare de ravioli specializate, tocatoare sau măcinătoare pentru prelucrarea cărnii, feliere, boluri pentru înghețată, înghețate, spirale și storcătoare. Accesoriile și atașamentele pot ocupa o cantitate corectă de cameră în bucătăria ta. Căutați modele care pot stoca accesorii în interiorul vasului sau pot veni cu o cutie de depozitare. În acest fel, nu veți pierde kitul din spatele unui dulap.

Care sunt principalele caracteristici ale unui mixer stand?

  • Spre deosebire de unele aparate mici, unde puterea poate fi un ghid dur pentru cât de puternică este o mașină, atunci când vine vorba de mixere stand, este mai bine să cumpărați funcții mai tangibile. Capacitatea bolurilor este un loc bun pentru a începe. Unele pot ajunge la 3,3 litri, dar media este cuprinsă între 4-5 litri. Bolurile mai mari de șase litri în plus sunt ideale pentru brutarii de lot. Bolurile sunt de obicei din oțel inoxidabil (modelele mai ieftine pot avea o bază de plastic). Dar, de asemenea, pot fi făcute din sticlă, ceea ce vă permite să urmăriți ingredientele pe măsură ce se amestecă.

  • Majoritatea mixerelor vor avea trei instrumente standard. Un balon pentru frisca, ouă și amestecuri ușoare, un cârlig de aluat pentru pâine frământată și un bătător pentru bătători, aluat de biscuiți și amestecare generală. Acesta ar putea fi, de asemenea, un bătător flexi sau raclet – o unealtă cu jantă din silicon care ajută la răzuirea vasului în timp ce se amestecă. Un alt accesoriu obișnuit este un protecție de stropi – esențial pentru oprirea conținutului vasului în timpul amestecării viguroase.

  • Majoritatea mixerelor stand folosesc acțiune de amestecare planetară. Aceasta înseamnă că instrumentul se orbitează în timp ce brațul se mișcă în jurul vasului. Această acțiune ar trebui să însemne că amestecul este mutat către mijlocul vasului, mai degrabă decât să fie aruncat în lateral. Fiecare mixer va avea o gamă de viteze, controlată de un glisor sau un cadran. Acest lucru vă permite să construiți până la viteza dorită treptat.

  • De asemenea, poate exista o viteză lentă de „pornire ușoară” pentru a preveni ca ingredientele fine, cum ar fi făina, să sufle înainte de a crește viteza. O altă caracteristică utilă este o funcție de pauză. Acest lucru oprește amestecarea mașinii, astfel încât să puteți adăuga ingrediente, înainte de a reveni la aceeași viteză. Unele mixere pot avea, de asemenea, programe prestabilite pentru tipuri de mâncare, cum ar fi tort sau opțiuni blânde de „pliere”

  • Alte suplimente ale mixerului de stand includ iluminare integrală, astfel încât să aveți o vedere mai bună în interiorul vasului, un contor de contorizare care ajută la prevenirea amestecării excesive și senzori care ajută la menținerea vitezei mixerului atunci când faceți sarcini mai grele.

Ce alte întrebări cheie trebuie să pun despre mixerele de suport?

Best-stand-mixers-3

Credit imagine: Simon Whitmore

1. Piesele mixerului sunt spălate vase în siguranță?

În timp ce un vas sigur pentru mașina de spălat vase este de obicei standard, verificați dacă accesoriile sunt prea înainte de a le deschide alături. Accesoriile de bici trebuie adesea spălate manual, în timp ce temperaturile calde pot provoca deteriorarea plasticului.

2. Ce zici de piese de schimb?

Piesele de rezervă pot fi utile dacă aveți o zi completă de coacere. Așadar, căutați producători care oferă boluri și accesorii suplimentare.

3. Unde pot depozita mixerul meu?

Gândiți-vă unde va loca mixerul dvs. de stand. Dacă se află pe blatul de lucru, găsiți un design care să se potrivească în bucătăria dvs. și să se potrivească sub unitățile de perete. Dacă este destinat unui dulap, optați pentru o mașină suficient de ușoară pentru a ridica și ieși. Unele mixere de suport din metal turnat pot fi grele și voluminoase.

4. Cum pot curăța firele?

Încercați să evitați prea multe fire de tracțiune pe blatul de lucru? Aveți grijă la mașinile cu depozitare la cablu la îndemână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *