Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cele mai bune amestecuri – blenderele de top pentru supe, smoothie-uri și gheață zdrobitoare, actualizate pentru 2020

Cele mai bune amestecătoare 2020

1. Vitamix Ascent 2300i – cel mai bun blender în general

Best-blenders-Vitamix

Pentru cei al căror buget de blender este mai generos decât majoritatea, merită luat în considerare un Vitamix. Acest lucru se datorează faptului că modelele sale sunt concepute pentru mai mult decât doar amestec.

Ascent 2300i, de exemplu, poate fi folosit pentru a-ți prepara propriul unt (fără a se agita la mână, totuși factorul wow la următoarea petrecere de cină), picături, unturi de nuci, maioneză, lapte non-lactat, supă fierbinte de la zero fără o tigaie la vedere, pâine și aluat de paste, făină integrală, mâncare pentru copii și deserturi congelate – în esență, aproape orice puteți face într-un procesator de alimente.

În acest scop, este construit cu o construcție mai durabilă decât vă așteptați să aibă un blender mediu. Există o bază mare pentru a găsi spațiu în bucătăria dvs., plus un ulcior de plastic de doi litri, cu un bec larg care reușește să fie atât ușor, dar robust, cât și un capac sigur, care previne scurgerile.

Și deși nu există programe, Ascent 2300i nu are lipsă de opțiuni – 10 viteze plus un buton puls înseamnă că puteți defila între lichefiere blândă și pulverizare.

Alte puncte de diferență sunt o carte de rețete cuprinzătoare, un manipulator pentru a arunca ingredientele congelate către lamele sale și un comutator de pornit, astfel încât să nu fie accidentat în viață. În timpul testării, acesta a făcut un smoothie care a fost complet nedorit și fără flori în aproximativ un minut, rămânând constant pe blatul de lucru chiar și la cea mai mare viteză. Cronometrul său de contorizare pe partea din față a fost deosebit de util pentru a urmări timpul de amestecare.

În mod similar, a fost nevoie de un minut pentru a amesteca ingredientele gătite în supă netedă și 6 min 30 pentru a amesteca și a încălzi folosind frecarea lamelor sale. Câteva impulsuri au fost tot ce a fost necesar pentru a zdrobi gheața și s-a curățat ușor după lucrări dezordonate, folosind apă și lichid de spălare, amestecul ajungând chiar la capac pentru o curățare minuțioasă.

Un dispozitiv de investiții, dar unul care își va dovedi valoarea.

2. Sage Super Q – cel mai bun blender liniștit

Sage-Super-Q-blender

Renunțați să vă faceți smoothie-ul de dimineață de teamă să nu vă treziți întreaga gospodărie, sau chiar vecinii? Super Q este aici pentru a salva ziua. În timp ce amestecul nu va fi niciodată o activitate liniștită, această mașină rapidă, de calitate comercială, face tot posibilul pentru a amortiza racheta obișnuită și, în mod important, sunetul pe care îl face este mai puțin un plictisitor – pentru că de multe ori tonul este un blender bugbear la fel de mult ca volumul.

Cu toate acestea, nu este doar suprimarea zgomotului care face ca acest blender să fie un atu – ci este și gama de programe, versatilitate și eficiență. În cutie veți găsi un ulcior de doi litri de dimensiuni bune, cu un capac care se fixează ferm în loc, o cană de 700 ml cu lame detașabile și un capac pe care îl puteți folosi pentru a amesteca shake-uri sau smoothie-uri, tamper, spatula și un aspect elegant unitate de bază din argint

Comenzile sunt extrem de simplu de obținut – există cinci programe la simpla apăsare a unui buton, precum smoothie verde, desert congelat sau ciorbă (concepute pentru a încălzi ingredientele, mai degrabă decât pentru a combina supa deja fierbinte), plus un cadran manual pentru înclinând 12 setări de viteză și un ecran LCD care afișează timpuri de numărare în sus sau de numărare în jos.

Totuși, mai ales este faptul că ulciorul este compatibil cu pompa Vac Q separată, care vă permite să aspirați aerul înainte de a amesteca. În testele noastre, acest lucru a dus la o curățare mult mai mică într-un smoothie de fructe și legume și o supă de dovlecei de butternut în mod vizibil catifelată, încălzită în mai puțin de șase minute (deși acest lucru a fost zgomotos).

Texturile netede, de asemenea, datorează foarte mult ambelor seturi de lame, care au cuțite zimțate și sunt alimentate de un puternic motor de 2400W.

Un ultim motiv pentru a-l iubi este mâncarea înghețată și abilitățile sale de zdrobire a gheții – a transformat cuburile în zăpadă în aproximativ 30 de secunde (programul durează un minut), care a fost ușor răzuit. Singurul dezavantaj este prețul – dar dacă alți blenderi vă lasă dezamăgiți sau surzi, Super Q este o soluție de supereroi.

3. Blender Rx de Nutribullet – cel mai bun blender pentru smoothie-uri

best-blenders-NutriBullet-Rx-Blender-Black

Fanii Nutribullet-ului original care doresc să se actualizeze la ceva cu mai mult oomph vor iubi Rx. În timp ce unii amestecători cu gloanțe pot lăsa în urmă floturi (de exemplu cu frunze verzi), Rx folosește motorul său de 2.3 CP / 1700W pentru a crea o consistență netedă. În interiorul unității sale de lame, veți găsi patru lame în unghi care se înșurubează într-o ceașcă mare sau scurtă pentru smoothie-uri sau ulciorul său Souperblast.

Aceasta vine cu un capac de aerisire, astfel încât puteți folosi un program special pentru a blitz legumele în supă fierbinte în numai șapte minute. Nu există niciun buton de pornire sau dezactivare sau setări de viteză. Rx se reglează automat la conținut și la timpul potrivit – trebuie doar să aruncați cupa pe bază. În cadrul testelor, a amestecat fără efort smoothie-urile folosind semințe și nuci. S-a confruntat cu ușurință cu trunchiul negru și broccoli, toate fiind bine amestecate.

Acest super blender a făcut apoi supă caldă din legume și fabricate în prealabil. Este demn de remarcat faptul că nu va avea ingrediente brune, așa că este posibil ca unii să aibă nevoie în prealabil de gătit. De asemenea, a fost folosit pentru a amesteca untul de nucă cremos din migdale și ulei.

Unul dintre dezavantaje este că lamele nu sunt sigure pentru mașina de spălat vase, așa că va trebui să curățați orice reziduuri de mână. De asemenea, paharele sunt voluminoase pentru a bea direct, iar trusa cu care nu vine are un mod evident de a le stoca pentru depozitare.

4. Blender Rx de Nutribullet, 119 GBP, Amazon – cel mai bun blender pentru programe cu o singură atingere

Best-blenders-Magimix

Câtă amestecare este prea mult? Dacă sunteți genul de persoană care se simte ca ați ghicit întotdeauna aparatul sau supra-procesarea, întâlniți Power Blender. Este livrat cu cinci programe auto (dintre care unul este o setare de auto-curățare care economisește timp), care ajută la eliminarea efortului de gheață blitzing, smoothie-uri, deserturi și supe, alături de patru viteze plus puls pentru când doriți mai mult control.

În cutie există, de asemenea, o rețetă care vă oferă o idee despre ce puteți face cu ea și o spatulă care vă ajută să aruncați ingrediente încăpățânate către lame.

Pe partea de design, este tot ceea ce așteptai de la Magimix – butoane etichetate clar și cadran, o alegere a trei finisaje clasice, ulcior ușor de aruncat și un echilibru bun între rezistent și elegant. Cu toate acestea, există câteva aspecte de care trebuie să fiți conștienți, cum ar fi ulciorul de sticlă de 1,8 litri. Este greu chiar și fără nimic în el, așa că revărsarea cu exactitate poate fi dificilă.

În primul rând, capacul de împingere și decupare poate fi încăpățânat și există un timp maxim de rulare de un minut. Dincolo de acest lucru, este foarte multă dragoste – ulciorul se desparte pentru curățare, este sigur pentru toate mașinile de spălat vase și puteți amesteca supa care este încă relativ caldă (până la 60 de grade C), așa că nu trebuie să așteptați mult timp după gătit.

Programul său de smoothie, care a fost o creștere treptată a vitezei, urmat de scăzut și apoi mare, a durat aproximativ 30 de secunde pentru a trece prin un smoothie de fructe și legume. Nu a mai rămas nici o urmă de frunze verzi și amestecul a fost frumos consistent.

Programul său de curățare folosind apă caldă și lichid de spălare a lăsat ulciorul fără pată, rămânând câteva reziduuri în jurul capacului. De asemenea, a zdrobit gheața în zăpadă în câteva secunde, în timp ce programul său auto a transformat bulionul de legume fierbinte în ciorbă netedă în doar un minut.

5. Blender KitchenAid Artisan Power Plus – cel mai bun blender pentru putere

Best-blender-kitchenaid

Dacă cea mai netedă smoothie este prioritară, blenderul Artisan Power Plus va fi livrat. Echipat cu un motor de vârf de 3,5 CP și facturat ca fiind cel mai puternic blender disponibil, lichefiază totul, de la fructe congelate la nuci și boabe.

Există opțiunea de 11 viteze plus pulsul ridicat sau cel mic și trei programe pentru suc, smoothie-uri și supe, plus o opțiune de auto-curățare. Jucătorul său de 2,6 litri pentru blender este proiectat excelent – fabricat din plastic sigur de mașină de spălat vase fără BPA, are o construcție cu perete dublu, astfel încât exteriorul să nu se încălzească chiar și atunci când este supă de încălzire. În interiorul blenderului sunt patru lame grele unghiulare de 3 mm grosime.

În partea de sus, un capac aerisit eliberează abur, în timp ce un tamper este la îndemână pentru alimente solide. Cablul de alimentare al blenderului se detașează și pentru depozitare. Disponibil în trei nuanțe lucioase, blenderul Artisan Power Plus este conceput frumos și pe bună dreptate – la 9,4 kg, ridicarea acestuia și în afara unui dulap ar fi o corvoadă.

Este o investiție mai mare decât un blender mediu, așa că va trebui să-i folosești mult pentru a justifica costurile. Este, de asemenea, un blender excepțional de zgomotos – orice peste viteza 7 te poate face să fugi din bucătărie. Cu toate acestea, în teste, a oferit o performanță fără egal cu smoothie-uri, supă și gheață.

6. Kenwood BLP400BK Blend X Fresh – cel mai bun blender bugetar

Best-blender-Kenwood

S-ar putea să nu aibă curbele elegante sau culorile lucioase ale unor modele, dar uitați-vă pe exteriorul simplu alb sau negru al Blend X Fresh: este un blender bun la un preț potrivit pentru buzunar. Dispunând de un motor de 650 W, trei viteze și un impuls, acesta are de asemenea un buton extraordinar pentru zdrobirea gheții, care funcționează la fel ca funcția puls, dar este mai convenabil de utilizat pentru a face totul, de la netezire fructată până la cocktail-uri.

Jucătorul blenderului de doi litri este din plastic și nu este potrivit pentru amestecarea mâncărurilor calde, dar are o capacitate de lucru de 1,6 litri, ceea ce o face o propunere mai bună decât modelele la prețuri comparabile. Curățarea a fost simplă: borcanul de blender se demontează și majoritatea pieselor sunt sigure pentru mașina de spălat vase, deși unitatea de lamă trebuia spălată manual.

În cadrul testelor, Blend X Fresh s-a comportat bine, procesând un smoothie de fructe și gheață până când nu au rămas cioburi sau piele. De asemenea, a făcut lucrări scurte de cuburi de gheață datorită butonului dedicat. Acest blender s-a luptat cu bateria de vafe groasă cu viteză mai mică, dar ridicarea a rezolvat problema.

7. Blender Philips HR3652 Avance – cel mai bun blender pentru smoothie-uri și supe

best-blenders-1 Philips HR3652 01

Majoritatea dintre noi s-ar putea face probabil cu consumul mai multor fructe și legume. S-a dovedit că te motivează să îți îmbogățești cele cinci zile pe zi este blenderul Avans de 1.400 W, care va transforma legumele nepotabile în smoothie-uri și supe cu ușurință. Producătorii săi susțin că produce 50% amestec mai fin decât un model anterior – ceea ce este o veste excelentă pentru fructe și legume-fobice. Pentru prețul său, aduce multe pe masă.

Acest blender are un borcan de sticlă de doi litri cu o capacitate de lucru de 1,5 litri, 13 viteze plus puls, două programe de un minut pentru smoothie și zdrobirea gheții. Are depozitare de cablu și o spatulă care se introduce prin capac pentru a muta conținutul.

Vitezele manuale sunt marcate doar min până la max, fără numere între ele, astfel încât este mai dificil să reproduci o rețetă dacă ai găsit deja setarea perfectă. De asemenea, nu poate fi folosit mai mult de trei minute simultan. La teste, a transformat câteva pumn de cuburi de gheață în zăpadă și a făcut un smoothie de fructe și legume, ambele folosind programele dedicate.

Smoothie-ul a fost amestecat constant, deși au rămas câteva urme de grană de pere și puțină textură. Ulciorul și lamele se despart pentru a fi curățate și sunt sigure pentru mașina de spălat vase.

8. Argos Cookworks 1.5L Jug Blender – cel mai bun blender de bază

Best-blender-Argos-Cookworks

Datorită faptului că prețurile accesibile nu înseamnă că trebuie să facă prea multe compromisuri, acest blender de bază ar trebui să se dovedească a fi un muncitor din bucătăria ta. Punctele suplimentare includ un ulcior de sticlă care, deși este greu de ridicat, nu va păta ca cutia de plastic, lame detașabile din oțel inoxidabil pentru o curățare ușoară și trei viteze cu un impuls pentru un control mai mare asupra blitzing-ului.

Este relativ compact, cu patru piciorușe pe baza care s-au agățat de blatul nostru de lucru când am încercat să-l mutăm – așa că este aproape garantat să nu se schimbe atunci când este în funcțiune.

În cazul în care va trebui să faceți compromisuri, este faptul că nu este în siguranță pentru mașina de spălat vase – și să lăsați paletele fără pată de mână înseamnă că va trebui să fiți atenți – și să combinați supe. Chiar dacă ulciorul este fabricat din sticlă, capacul nu este aerisit, ceea ce înseamnă că orice supă va trebui să se răcească la temperatura camerei înainte de blitzing.

Există, de asemenea, un timp de rulare maxim de un minut, care ar putea să-ți limiteze orizonturile de amestecare și nici o îndrumare cu privire la ce viteză să folosești pentru diferite alimente. O altă preocupare este baza plană a blenderului, ceea ce uneori a făcut dificil să se așeze pe bază, fără să-i prindă degetele.

La testare, am constatat că smoothie-ul nostru de fructe și legume nu era la fel de consecvent ca aceeași rețetă făcută în alte modele. Pe lângă textura vizibilă, au fost vizibile bucăți de piele și frunze de fructe după un minut de amestecare la viteza maximă. Acest lucru se poate întâmpla pentru că în timpul amestecării, vortexul nu a fost suficient de puternic pentru a aspira conținutul de pe suprafață în jos spre lame.

De asemenea, zdrobirea gheții folosind pulsul a durat mai mult decât era de așteptat, aproximativ 30 de apăsări ale butonului, iar la final au rămas câteva cioburi mai mari. Acestea fiind spuse, având în vedere performanțele bune cu alte sarcini, cum ar fi ciorba și supa răcită, este încă o opțiune excelentă pentru cei cu un buget limitat.

9. Blender Tefal Blendforce II BL435840 – cel mai bun blender pentru bucătăriile mici

Best-blender-Tefal

Așa cum nu ar trebui să judecați o carte după copertă, nu lăsați dimensiunea compactă Blendforce II să vă păcălească în gândirea că nu poate blitz la fel de bine ca unele dintre cele mai mari modele de pe piață. Acest lucru se datorează faptului că motorul său de 800W are încă un pumn decent, folosind șase lame din oțel inoxidabil pentru a trece cu ușurință în grumazuri și lichid.

Capacitatea sa de doi litri poate fi mai mică decât unii la 1,25 litri, dar dimensiunea blenderului înseamnă că baza se poate smulge ușor sub unități sau într-un dulap. Veți găsi și patru piciorușe pe bază, care îl țin plantat pe blatul de lucru atunci când este folosit.

Blendforce II este simplu de utilizat – există doar două viteze plus puls, plus că ulciorul se împarte pentru curățare, cu doar lamele trebuind să fie spălate de mână (un pic incomode, dar simple), iar întreaga chestiune se răsucește pe loc. de bază, cu simboluri de blocare îngrijite și deblocare pentru a confirma dacă este activat corect. Spre deosebire de modelul precedent Blendforce II, puteți de asemenea să amestecați lichide calde (până la 80 ° C) până la trei minute, deci nu este necesar să lăsați supa să se răcească înainte de a o decanta.

Mai multe orientări cu privire la viteza de utilizare a diferitelor alimente ar fi fost utile, dar chiar și fără aceasta, Blendforce II a funcționat bine. În cadrul testelor, a tratat un smoothie de fructe și legume la viteza 2, eliminând mulțimea de spanac, rămânând doar o mică cantitate de reziduuri gresive dintr-o pere. Reglarea pulsului a durat aproximativ 20 de apăsări pentru a zdrobi cuburi de gheață într-o zăpadă uniformă, perfectă pentru cocktail-uri.

Supa a fost amestecată la viteza 1 și a durat aproximativ un minut să lucreze prin bucăți de morcov și țelină, producând o textură constant netedă, cu minimum de spumă. O cumpărare bună dacă aveți spațiu scurt, dar nu doriți să faceți compromisuri cu privire la puterea de amestec.

10. Blender de ecran inteligent Ninja CT660UKV – cel mai bun blender pentru smoothie-uri fără spumă

Best-blender-Ninja

Amestecurile puternice pot transforma fructele și legumele dure în smoothie-uri delicioase, dar tot ceea ce crește o băutură spumoasă. Introduceți pompa de vid – concepută pentru a aspira aerul din ulcior sau cupe înainte de începerea acțiunii de mare viteză. Acest lucru încorporează mai puține bule în proces, astfel încât puteți turna o băutură netedă.

Celălalt beneficiu al utilizării unui vid este o mai bună retenție a culorii (deci verde nu se transformă în nămol la fel de rapid). Și, spre deosebire de unele amestecuri compatibile cu vidul, Ninja Screen Smart Blender vine cu pompa și suficiente baterii pentru a-l folosi.

Nu este doar pompa de vid, ceea ce face ca acest lucru să fie un bun cumpărător pentru fanii de smoothie. În interiorul unității de bază se află un motor de 1100W, care oferă ansamblului stivuit cu șase lamele din ulcior suficientă putere pentru smoothie-ul, piureul, băutura înghețată sau programele de înghețată.

Puteți, de asemenea, să amestecați smoothie-urile direct într-o pereche de pahare din mers, folosind un instrument cu lamă înșurubată și există opțiuni de viteză ridicată, joasă și de puls.

Ceea ce ne-a plăcut mai ales despre Blenderul Smart Screen a fost panoul său de control elegant fără buton: a fost ușor să îl ștergeți curat, cu nicăieri unde să se ascundă mizeria, iar când mașina era oprită, era complet goală.

Performanțele sale au fost de asemenea bune – smoothie-urile noastre aveau doar mici flori de spanac și fructe de pădure și aveau o culoare strălucitoare, vie. Amestecarea lor a fost foarte tare, dar a durat doar puțin peste un minut. Cu toate acestea, procesul de vid se adaugă aproximativ 20 de secunde pentru căni și un minut pentru ulcior, deci poate să nu fie potrivit pentru diminețile aglomerate.

În plus, deși toate piesele sunt sigure pentru mașina de spălat vase, am constatat că curățarea manuală a fost incomodă – nu există perie pentru ansamblul cu lama stivuită și este greu să se spele bine fără a intra în contact cu marginile ascuțite.

11. Blender Retro Stand by Swan – cel mai bun blender pentru culoare

Best-blender-Swan

Nu este nevoie să stropiți banii dacă sunteți în căutarea unui blender viu colorat. Acest model de 600W în stil retro poate aduce un bucatarie veselă de roșu în bucătăria ta (vine și în câteva alte nuanțe), precum și capacitățile sale de amestec.

Spre deosebire de multe amestecuri la prețuri accesibile, există unele atingeri gânditoare de design, cum ar fi faptul că vine cu un ulcior de sticlă rezistent, mai degrabă decât plastic. Jucarul se desparte chiar, astfel încât să puteți oferi lamelor de oțel inoxidabil o curățare minuțioasă, fără a fi nevoie să ajungeți în jos în interior, iar piesele sunt în siguranță pentru mașina de spălat vase.

Odată asamblată, ulciorul se plasează în adâncuri în interiorul unității de bază – nici o răsucire nu este potrivită pentru cei cu dexteritate afectată – și capacul se împinge în siguranță în loc.

În ceea ce privește funcțiile, oferta este mai limitată – există cinci viteze, plus un impuls pe butonul de control și fără programe. Deși acestea erau suficiente pentru a lichida fructele și legumele, băutura pe care am făcut-o nu avea textura netedă a amestecătorilor mai puternici.

În băutura noastră au rămas bucăți de piele de fructe și gresie și pete de spanac. Totuși, nu a fost foarte zgomotos în funcționare, iar băutura a fost doar puțin spumoasă, în ciuda faptului că a fost amestecată la viteza maximă. De asemenea, am observat că buza de pe ulcior a picat atunci când am turnat-o.

În timp ce lamele sunt suficient de ascuțite pentru a manipula gheața într-un lichid, am găsit dificilă zdrobirea cuburilor de gheață. Odată ce bucățile mai mici de gheață au fost tăiate de cuburi folosind pulsul, bucățile mai mari nu au intrat în contact cu lamele cu ușurință, așa că s-au răsucit în interior.

Am considerat că acest blender ar fi probabil o cumpărare mai bună dacă nu vă deranjează un pic de textură în smoothie-ul dvs. sau este mai probabil să-l folosiți pentru lapte, batters și supă răcită (deoarece nu este potrivit pentru lichidele calde), mai degrabă decât sarcinile mai dure.

Cumpărați acum: Blender Retro Stand de Swan, 39,99 GBP, Currys

Cum să cumperi blenderul potrivit pentru tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *